Durere cot !
Buna seara ! Am o durere care incepe sa se simta din ce in ce mai mult la nivelul cotului. Ieri o prietena m-a aruncat in zapada si fara sa vreau am aterizat cu cotul si am simtit pe moment o durere imensa. Acum daca imi sprijin capul pe mana dupa cateva secunde ma doare cotul, si fara efort simt putin ca ma doare. Pot sa tratez durerea cu unguent sau trebuie sa consult un medic? Multumesc.
1 comentarii
Păi 2 lucruri trebuie să faci.
1. să renunți la prietenia cu persoana care te-a aruncat în zăpadă. Motivul este că dacă nu s-a gândit că te-ai putea răni nu are sens să o tii pe lângă tine. Mâine poimâine, în glumă, o să te împingă pe scări.
2. In cazul in care simți durere la mișcarea membrului și poate umflarea, învinețirea acestuia trebuie să mergi la ortoped.
1. să renunți la prietenia cu persoana care te-a aruncat în zăpadă. Motivul este că dacă nu s-a gândit că te-ai putea răni nu are sens să o tii pe lângă tine. Mâine poimâine, în glumă, o să te împingă pe scări.
2. In cazul in care simți durere la mișcarea membrului și poate umflarea, învinețirea acestuia trebuie să mergi la ortoped.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30Durere la cot
- 3durere cu umflatura la cot
- 7durere in cot - piederea fortei in mana dreapta
- 5durere in cot in urma unei cazaturi
- 4durere la nivelul cotului
- 26dureri la mana dreapta
- 8durere cot si amorteala
- 5am dat cu cotul de scara.. acum ma doare doar daca apas pe o portiune
- 0Dureri la cot
- 6Ieri seara prietena mea a cazut cu rolele cu cotul intr-o pozitie mai ciudata
- 6Durere în cot la mina dreapta
- 1Durere cot
- 1Durere cot
- 2Durere de cot
- 0Durere de brat in zona cotului. Credeti ca ar putea fi din cauza hipertensiunii?
- 9Trauma cot, RMN
- 1Ajutor! dureri la mana dreapta, la cot.. o durere nasoala. Îmi amortesc degetele, se umfla
- 1Durere umar si cot
- 2Simt o durere in cot, des, si nu stiu de ce
Mai multe informații despre: Durerea la nivelul cotului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: