durere acuta de coloana cervicala
buna ziua. eu am o problema mai veche. acum 2 ani am suferit un accident auto in care am facut o entorsa de coloana cervicala. am avut guler special 2 saptamani. la radiografie mi-a aparut coloana cervicala usor deplasata spre stanga.
in dimineata aceasta mi-a aparut o durere crunta de ceafa, in partea stanga mai ales, gatul imi este aproape imobilizat si pe langa asta muschii din spate (tot partea stanga) imi sunt usor umflati. iar medicul de familie este de negasit. ma dor si ochii iar urechile mi se infunda des si simt presiune in ele. sa fie vorba cumva de spondiloza?
in dimineata aceasta mi-a aparut o durere crunta de ceafa, in partea stanga mai ales, gatul imi este aproape imobilizat si pe langa asta muschii din spate (tot partea stanga) imi sunt usor umflati. iar medicul de familie este de negasit. ma dor si ochii iar urechile mi se infunda des si simt presiune in ele. sa fie vorba cumva de spondiloza?
3 comentarii
Stimata Doamna,
Trebbuie mai intai sa consultati un neurochirurg.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Trebbuie mai intai sa consultati un neurochirurg.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
am fost la urgente si medicul de acolo, fara sa ma consulte macar amanuntit mi-a dat diagnosticul de torticolis muscular, si mi-a zis ca nu are absolut nici o legatura cu traumatismul suferit anterioar. mi-a prescris fastum gel si nimesil si mi-a zis ca poate imi trece in 2 zile. acum imi pot misca gatul normal dar durerea cervicala s-a transformat intr-o senzatie de arsura si din cand in cand mai simt intepaturi.sa am incredere in diagnosticul medicului sau sa caut si alta opinie? si e posibil ca experienta mea din ultimele zile sa nu aiba legatura cu traumatismul suferit anterior?
Stimata Doamna,
Asa cum va spuneam, este indicat sa consultati un neurochirurg cu buna practica in chirurgia spinala.
Este posibila o legatura cu vechiul traumatism sau poate fi pur si simplu cervicartroza.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Asa cum va spuneam, este indicat sa consultati un neurochirurg cu buna practica in chirurgia spinala.
Este posibila o legatura cu vechiul traumatism sau poate fi pur si simplu cervicartroza.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dureri de spate de 2 ori
- 7dureri cervicale si de cap
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 3dureri lombare si cervicale. va rog sa-mi dati un raspuns
- 3Durere persistenta in zona cervicala
- 4Va rog mult interpretare RMN coloana cervicala !!!!!
- 9ORL - mucus excesiv si durere cervicala
- 5ce trebuie sa fac pentru zona cervicala?!
- 1dureri la ceafa cand tusesc
- 1afectiuni coloana cervicala
- 10Dureri de cap insuportabile, fara un diagnostic concret
- 5Coloana cervicala
- 3Durere coloana in partea superioara si gat. La ce doctor sa merg ?
- 3Durere cervicala, durere omoplat și mana
- 1Durere cervicală
- 0Dureri cervicala
- 1Durere zona cervicala L2 arcul vertebral
- 6Este vorba despre fibromialgie?
Mai multe informații despre: durerea in zona cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: