Durere abdominala care persistă!

03-11-2020
Andreea cristina
Nu este medic/terapeut
Andreea cristina
Bună seara Domnu Doctor Am mare nevoie de un sfat de la Dumneavoastră vă rog frumos! Din luna iunie ma confrunt cu niste dureri de abdomen în parte dreaptă Am mers la un medic chirurg mi-a fost facut eco si ct și mi-a spus că totul este în regulă, am doar un pic de lichid si ca este normal la femeie, și să nu ma panchiez degeaba ca nu am nimic Mia dat 10 zile tratament acasa cu antibiotic "ciprinol"am luat exact asa cum mia zis medicu Intr-adevar primele 3 zile cand am luat pastilele nu prea aveam dureri asa de mari Dar după aceea la fel au început durerile si am apelat din nou la medic din pacate mia zis ca nu are ce sa imi faca ca nu am nimic si sa continui cu tratamentul in caz de ceva! Si cam atata...Nici până în ziua de azi nu mia trecut durerile oricâte calmante as luat ! Problema este ca in fiecare zi ma doare într-o parte în dreapta Durerea acum merge si la spate si la picioru drept, cand incerc sa mănânc ceva nu pot ca imi vine tot sa vomit am zilnic greturi, daca incerc sa merg mult pe jos ma ia durerea de burta mai tare, am si niste ameteli, nu mai stiu ce sa fac Nu inteleg daca nu am nimic dece ma tot doare ! Nu stiu ce pastile sa mai iau !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de burtă
  •