durata virusilor pe obiecte
am si eu o intrebare, care stie ce durata de viata au virusii pe obiectele metalice?
de exemplu daca am folosit in comun obiecte de manichiura si o una din persoane poate fii infestata cu vreun virus, care este probabilitatea ca sa ma infestez si eu daca am folosit dupa cateva zile?
multumesc anticipat.
de exemplu daca am folosit in comun obiecte de manichiura si o una din persoane poate fii infestata cu vreun virus, care este probabilitatea ca sa ma infestez si eu daca am folosit dupa cateva zile?
multumesc anticipat.
2 comentarii
buna intrebare.si eu ma gandeam la acest aspect.din cate stiu eu este chiar interzis sa se foloseasca aceleasi obiecte de manichiura, lucru reglementat in UE de multa vreme si din cate stiu impus si in Romania.daca totusi se recurge la folosirea unor obiecte de acest gen in comun at este indicat sa fie dezinfectate inainte.kiar si la un salon de manichiura eu zic k poti cere acest lucru k inainte de folosire sa sterilizeze instrumentele makr cu spirt sau ceva de genul
dupa informatiile mele si din cate am citit bacteriile si virusii depinde de gen si de rezistenta lor in natura, astfel unele rezista in mediu de la cateva minute, pana la ore, probabil si zile.speram sa ne informeze mai precis si alte persoane care poate au informatii mult mai precise
dupa informatiile mele si din cate am citit bacteriile si virusii depinde de gen si de rezistenta lor in natura, astfel unele rezista in mediu de la cateva minute, pana la ore, probabil si zile.speram sa ne informeze mai precis si alte persoane care poate au informatii mult mai precise
pai cine are acel virus?sau a cui era foarfecuta cu care ti-ai taiat unghiile.?daca nu te-ai taiat nu exista riscuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi
- 1Întrebare caderea părului după chimioterapie