Dupa Rezectia apicala
acum 2 zile am facut o rezectie apicala la maseaua 1.6 mi-a fost scoasa infectia dupa care sa curatat etc, am fost cusut.astazi cand m-am uitat in partea unde am fost cusut am observat ca gingia imi este de culoare mov!, la fel este si in intr-o parte a buzei ! din cate imi amintesc la buza mi-a facut anestezia dupa care la gingie a doua anestezie..asta sa fie oare de vina ?
si mai am o intrebare
Am voie sa beau sucuri accidulate ?
Am voie sa ma spla pe dinti ?
si ce mai este interzis
Va multumesc Frumos!
si mai am o intrebare
Am voie sa beau sucuri accidulate ?
Am voie sa ma spla pe dinti ?
si ce mai este interzis
Va multumesc Frumos!
2 comentarii
nu aveti motiv de ingrijorare, plaga e inca recenta. in cateva zile se va vindeca si va reveni la culoarea gingiei normale.
in privinta restrictiilor, acestea sunt valabile doar in prima zi. dupa primele 24 de ore aveti voie sa mancati orice, si chiar este indicata o igiena orala foarte buna( periaj dentar, clatire cu apa de gura de 2 ori/ zi)
in privinta restrictiilor, acestea sunt valabile doar in prima zi. dupa primele 24 de ore aveti voie sa mancati orice, si chiar este indicata o igiena orala foarte buna( periaj dentar, clatire cu apa de gura de 2 ori/ zi)
va multumesc frumos pentru raspuns!
dar vreau sa va mai intreb ceva
dupa operatie mi sa spus ca in urmatoarele 48 de ore o sa se umfle partea unde am fost operat datorita organisumul ca is revine dupa interventie..am pus gheata si nu mi sa umflat asa de tare doar unpic...dar maximul a fost atins dupa 2 zile..acum sunt in a 3zi si din cate vad tot asa imi este adica poate a scazut unpicut :)
dar vreau sa va mai intreb ceva
dupa operatie mi sa spus ca in urmatoarele 48 de ore o sa se umfle partea unde am fost operat datorita organisumul ca is revine dupa interventie..am pus gheata si nu mi sa umflat asa de tare doar unpic...dar maximul a fost atins dupa 2 zile..acum sunt in a 3zi si din cate vad tot asa imi este adica poate a scazut unpicut :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49rezectie apicala molar 2 cu infectie
- 77dupa rezectia apicala
- 8rezectie apicala???
- 1Intrebare - rezectie apicala
- 18Rezectie Apicala
- 1Infectie dentara-rezectie apicala
- 5rezectie apicala si sinuzita...
- 4Acum 2 saptamani am suferit o rezectie apicală
- 3rezectie apicala
- 1rezectie apicala
- 10Rezectie apicala molar 46