Vene testiculare dilatate chiar si dupa Embolizare varicocel
Buna ziua,
O sa fiu succint ca sa nu descriu in multe randuri o situatie destul de simpla:
Simptome pre-interventie - dureri la efort fizic in testiculul stang, cu iradiere inghinala, disconfort constant - timp de 3 zile
Ecografia testiculara - a relevat un varicocel stang, cu una dintre vene avand diametru de 3mm, iar celelalte >= 2mm
Embolizare varicocel - in 06.10 - s-a intervenit angiografic cu embolizarea unui singur coil de 5mm si 1ml de alcool sclerozant
Simptome post-interventie - dupa 2 zile, disconfortul a revenit, venele sunt inca dilatate. Efort nu am mai facut intre timp.
Mi s-a recomandat sa iau antialgice - care isi fac temporar efectul - dar in continuare prezint aceleasi simptome (ce-i drept durerea nu este la fel de intensa) ca si inainte de interventie.
Stiti cumva daca tot ce am descris mai sus este totusi un proces normal? Daca da, la cat timp (estimativ) isi vor reveni venele iar disconfortul/ durerea vor disparea?
Multumesc anticipat,
TR
O sa fiu succint ca sa nu descriu in multe randuri o situatie destul de simpla:
Simptome pre-interventie - dureri la efort fizic in testiculul stang, cu iradiere inghinala, disconfort constant - timp de 3 zile
Ecografia testiculara - a relevat un varicocel stang, cu una dintre vene avand diametru de 3mm, iar celelalte >= 2mm
Embolizare varicocel - in 06.10 - s-a intervenit angiografic cu embolizarea unui singur coil de 5mm si 1ml de alcool sclerozant
Simptome post-interventie - dupa 2 zile, disconfortul a revenit, venele sunt inca dilatate. Efort nu am mai facut intre timp.
Mi s-a recomandat sa iau antialgice - care isi fac temporar efectul - dar in continuare prezint aceleasi simptome (ce-i drept durerea nu este la fel de intensa) ca si inainte de interventie.
Stiti cumva daca tot ce am descris mai sus este totusi un proces normal? Daca da, la cat timp (estimativ) isi vor reveni venele iar disconfortul/ durerea vor disparea?
Multumesc anticipat,
TR
1 comentarii
Buna ziua.
Aceasta e o interventie chirurgicala noua, diferita de cea clasica pentru varicocel.
Cel mai indicat este sa solicitati parerea medicului operator.
Aceasta e o interventie chirurgicala noua, diferita de cea clasica pentru varicocel.
Cel mai indicat este sa solicitati parerea medicului operator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4varicocelul poate sa diminueze activitatea sexuala?
- 1este varicocel?
- 1Epididimita, varicocel, chist, lichid la testicule!
- 3Ma doare operatia de Varicocel
- 1Posibil varicocel?
- 6fertil dupa varicocel?
- 0O intrebare despre varicocel :)
- 0Varicocel
- 1Dureri testiculare usoare si periodice
- 0Embolizare varicocel
- 2Daca am varicocel se umfla o vena chiar pe testicul?
- 0Vreau sa întreb pe cei ce au/au avut varicocel.
- 0Varicocelul din ce cauză se formează?
- 1Ne dorim un copil
- 1Operatie varicocel, clasică sau embolizare?
- 0Dupa operatia de varicocel
- 8Probleme cu erectia
Mai multe informații despre: Varicocelul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: