Vene testiculare dilatate chiar si dupa Embolizare varicocel

11-10-2020
The Resident
Nu este medic/terapeut
The Resident
Buna ziua,

O sa fiu succint ca sa nu descriu in multe randuri o situatie destul de simpla:

Simptome pre-interventie - dureri la efort fizic in testiculul stang, cu iradiere inghinala, disconfort constant - timp de 3 zile
Ecografia testiculara - a relevat un varicocel stang, cu una dintre vene avand diametru de 3mm, iar celelalte >= 2mm
Embolizare varicocel - in 06.10 - s-a intervenit angiografic cu embolizarea unui singur coil de 5mm si 1ml de alcool sclerozant
Simptome post-interventie - dupa 2 zile, disconfortul a revenit, venele sunt inca dilatate. Efort nu am mai facut intre timp.

Mi s-a recomandat sa iau antialgice - care isi fac temporar efectul - dar in continuare prezint aceleasi simptome (ce-i drept durerea nu este la fel de intensa) ca si inainte de interventie.

Stiti cumva daca tot ce am descris mai sus este totusi un proces normal? Daca da, la cat timp (estimativ) isi vor reveni venele iar disconfortul/ durerea vor disparea?

Multumesc anticipat,
TR
1 comentarii
0
12-10-2020, ora 12:20
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Aceasta e o interventie chirurgicala noua, diferita de cea clasica pentru varicocel.
Cel mai indicat este sa solicitati parerea medicului operator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: