dupa o ecografie vaginala, ascita
Buna seara!
In urma unui control ginecologic, dupa o ecografie vaginala, medicul mi-a spus ca mi s-a acumulat lichid - in spatele si in fata uterului -.
Mi-au fost recomandate mai multe investigatii, dar acum astept sa treaca perioada menstruatiei.
Ingrijorarea afisata de medicul meu ma pune pe ganduri.
Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie, va multumesc anticipat !
In urma unui control ginecologic, dupa o ecografie vaginala, medicul mi-a spus ca mi s-a acumulat lichid - in spatele si in fata uterului -.
Mi-au fost recomandate mai multe investigatii, dar acum astept sa treaca perioada menstruatiei.
Ingrijorarea afisata de medicul meu ma pune pe ganduri.
Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie, va multumesc anticipat !
3 comentarii
puteţi să mai daţi nişte date? vârstă, număr de copii, cum au fost sarcinile etc?
Buna ziua!
Am 39 de ani si 2 copii.
Am un uter fibromatos -mai multi noduli -, dar care de4 ani nu au mai evoluat.Pana acum nu s-a pus problema operatiei
Prima sarcina - am nascut normal, a doua, prin cezariana, cand mi-a fost indepartat si unul din noduli -care s-a dezvoltat o data cu sarcina.
Am 39 de ani si 2 copii.
Am un uter fibromatos -mai multi noduli -, dar care de4 ani nu au mai evoluat.Pana acum nu s-a pus problema operatiei
Prima sarcina - am nascut normal, a doua, prin cezariana, cand mi-a fost indepartat si unul din noduli -care s-a dezvoltat o data cu sarcina.
Eu cred că ar trebui să vă liniştiţi şi să nu vă faceţi griji, aşteptaţi investigaţiile următoare şi rezultatele lor şi apoi veţi vedea ce este de făcut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7evacuarea lichidului de ascita cu ajutorul paroscopului
- 3carcinomateza cu ascita, metastaze osteolitice, ficat tumora
- 8ciroza hepatica decompensata
- 8are ascita secundara... burta lui este f mare
- 4ascita secundara... ce e de facut?
- 8ciroza hepatica, ascita si noduli la ficat
- 8Tumora pelviabdominala. Ascita.Metaplazie mieloida cu mielofibroza.
- 0Tratament ajutator cu astragalus
- 3Ascita, probleme de respiratie, oboseala, pofta exagerata de acru, deshidratare
- 3Lichidul de ascita
- 1Lichidul de ascita
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 0Lichid ascita
- 2Ascita necunoscuta sau cancer necunoscut
- 1Ciroza. Statea sotului meu nu se inbunatateste, din contra si continua sa slabeasca.
- 0Ajutați-ma! Tatăl meu face dializa de pe 14 ani, are ascita, lichidul a migrat in plămâni
Mai multe informații despre: Ascita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: