dungi rosii
Este vorba de mama mea caruia acum o luna i-au aparut pe tot corpul niste dungi rosii care apar pentru cateva ore, dispar si reapar in alta parte plus ca o mananca foarte rau.Dungile ajung si pana la 10 cm lungile si cam de vreo 5 mm latime.A facut tot felul de analize nu iese ca ar avea ceva, chiar au iesit bune analizele.A mai facut aceiasi chestie acum 6-7 ani dar atunci i-a trecut cu claritina si inca un medicament pt alergii(parca) in 2 sapt.Restul familiei nu are nimic.Doctorii i-au spus trei diagnostice diferite: unul infectie urinara, al-doilea-lea Toxocara, al-trei-lea ca ar fi pe sistem nervos.La asta ne-am gandit si noi dar ea a luat tratament si nici un rezultat plus ca luna asta chiar a fost foarte linistita.Va rog da-ti un sfat ce ar putea sa faca. Va multumesc.
1 comentarii
s-ar putea sa fie vorba despre zona Zoster care apare pe traseul nervilor sub forma de benzi. Detalii despre simptomatologie, analize, tratament, etc. afli din Dictionarul medical -termeni medicali, ( intr-o expunere mult mai detailata decat in dictionarul de pe romedic)pe site-ul: ----------*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi
- 1Întrebare caderea părului după chimioterapie