doresc sa incerc un tratament naturist
![razvici](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Am 40ani, 1.96m, 130 Kg si sunt fumator.Problemele mele sunt : am guta, daca mananc salate ma balonez si am scaune moi, nu pot manca oua deoarece mi se face rau, iar sangele este ingrosat(cu greu a putut asistenta sa-mi recolteze)
Inca nu am rezultatul analizelor de sange.
Exista medicamente naturiste care ma pot ajuta in rezolvarea problemelor mele? Va rog sa ma ajutati. Multumesc
Am 40ani, 1.96m, 130 Kg si sunt fumator.Problemele mele sunt : am guta, daca mananc salate ma balonez si am scaune moi, nu pot manca oua deoarece mi se face rau, iar sangele este ingrosat(cu greu a putut asistenta sa-mi recolteze)
Inca nu am rezultatul analizelor de sange.
Exista medicamente naturiste care ma pot ajuta in rezolvarea problemelor mele? Va rog sa ma ajutati. Multumesc
3 comentarii
![maria 123](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Nu sunt medic si sper sa intre pe forum un medic care...sa-ti raspunda la intrebare.
Ma gandesc ca,
produsele naturiste sunt pt. probleme "preventive"...si/sau mai...usoare..
Un sfat:
DOAR un medic..iti poate rezolva problema si-ti raspunde la intrebare.
Sanatate si
O zi faina.
Nu sunt medic si sper sa intre pe forum un medic care...sa-ti raspunda la intrebare.
Ma gandesc ca,
produsele naturiste sunt pt. probleme "preventive"...si/sau mai...usoare..
Un sfat:
DOAR un medic..iti poate rezolva problema si-ti raspunde la intrebare.
Sanatate si
O zi faina.
![anadar](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Ai guta, asta insemnand exces de acid uric, deci o stare acida a organismului.
Aceasta poate conduce si la alte boli, oriunde in organism.
Deci se impune o alcalinizare. Oricum fluidele organismului sunt alcaline - ph de 7.4 in sange, cam la fel limfa, lichidul cefalorahidian, saliva. Bolnavii au pH-ul mai coborat - mai inspre acid. Acidoza pe la 7.2 - 7.3
Eu as urma acest tratament naturist:
1. Argila (doza peste maximul din prospect, numai dimineata pe stomacul gol). Dupa o perioada, alt produs naturist alcalin - Maganghinar, care ajuta si ficatul prin anghinare care e coleretic-colagoga.
2. Branca ursului -tinctura - este un vasodilatator bland care faciliteaza patrunderea sangelui alcalinizat prin vasele stramtorate (in spasm si cu depozite si evetual microscopice excrescente)
3. Sucuri la storcator - din varza, sau din morcov, sau sfecla rosie si mar. Reprezinta hrana vie pe care omul modern n-o mai consuma.
Cauta pe net despre detoxifierea alcalina, care reprezinta pana la urma metoda universala de tratare a oricarei afectiuni. Sa stii ca Branca ursului mareste mult viteza de vindecare. Nu trebuie sa lipseasca din tratamente.
Sanatate.
Aceasta poate conduce si la alte boli, oriunde in organism.
Deci se impune o alcalinizare. Oricum fluidele organismului sunt alcaline - ph de 7.4 in sange, cam la fel limfa, lichidul cefalorahidian, saliva. Bolnavii au pH-ul mai coborat - mai inspre acid. Acidoza pe la 7.2 - 7.3
Eu as urma acest tratament naturist:
1. Argila (doza peste maximul din prospect, numai dimineata pe stomacul gol). Dupa o perioada, alt produs naturist alcalin - Maganghinar, care ajuta si ficatul prin anghinare care e coleretic-colagoga.
2. Branca ursului -tinctura - este un vasodilatator bland care faciliteaza patrunderea sangelui alcalinizat prin vasele stramtorate (in spasm si cu depozite si evetual microscopice excrescente)
3. Sucuri la storcator - din varza, sau din morcov, sau sfecla rosie si mar. Reprezinta hrana vie pe care omul modern n-o mai consuma.
Cauta pe net despre detoxifierea alcalina, care reprezinta pana la urma metoda universala de tratare a oricarei afectiuni. Sa stii ca Branca ursului mareste mult viteza de vindecare. Nu trebuie sa lipseasca din tratamente.
Sanatate.
![MagicianulCP](/arata_img.php?img=cont_24946.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Hrana vie.Detoxifiere cu ceaiuri (tintaura).2 litri de apa plata zilnic.Evitarea mancarii gatite, a mezelurilor, bauturilor acidulate
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Mi-am luat un aparat de biorezonanta
- 0Apa cu lămâie /sucul de lămâie ajuta la reducerea nivelului acidului uric din organism
- 1Ganoderma lucidum
- 0Recomandare OMEGA3
- 3Terapia prin NEUITARE va poate imbunatati sanatatea
- 4Vreau sa studiez și să învăț cum sa mă autovindec
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 0A fost cineva la un astrolog medical?
- 0Short Rife Viruses Brief
- 0Cartea Puterea extraordinara a subconștientului tau schimba vieți în bine