dor|ustura ochii
baietelul meu se plange din cand in cand ca il dor/ustura ochii. are doar 2 ani si 3 luni deci nu stiu exact ce deranjeaza, plange, clipeste ca si cum ar durea sa deschida ochii apoi trece. se intampla cel mai des dimneata la trezire dar m patit si in timpul zilei fara sa reusesc sa asociez cu ceva anume. in rest vede bine, nu se incrunta nu se uita ciudat, nu sunt rosii ochii, nu are secetii ciudate sau nimic altceva nu am observat.
pare sa ajute daca il spal putin cu apa, ii suflu in ochi sau clipeste de cateva ori.
cateodata trece din 2-3 clipiri, altadata dureaza 1-2 minute si trece de la apa sau de la sine.
par sa fie ambii ochi care deranjeaza.
am sa consult medicul pediatru si banuiesc ca ma va trimite l aun oftalmolog dar pana atunci m-ar ajuta o opinie sau o parere.
pare sa ajute daca il spal putin cu apa, ii suflu in ochi sau clipeste de cateva ori.
cateodata trece din 2-3 clipiri, altadata dureaza 1-2 minute si trece de la apa sau de la sine.
par sa fie ambii ochi care deranjeaza.
am sa consult medicul pediatru si banuiesc ca ma va trimite l aun oftalmolog dar pana atunci m-ar ajuta o opinie sau o parere.
1 comentarii
Buna seara, nonni!
Am identic aceeasi problema cu fetita mea de 3 ani.Am vazut data postarii si banuiesc ca deja lucrurile in privinta copilului dvoastra s au clarificat.De aceea, va rog mult de tot sa luam legatura si sa mi explicati despre ce a fost vorba, avand in vedere ca simptomele sunt aceleasi.
Am identic aceeasi problema cu fetita mea de 3 ani.Am vazut data postarii si banuiesc ca deja lucrurile in privinta copilului dvoastra s au clarificat.De aceea, va rog mult de tot sa luam legatura si sa mi explicati despre ce a fost vorba, avand in vedere ca simptomele sunt aceleasi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 2Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
- 0Vedere in jos
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 2Inlocuire cristalin artificial
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica