dor|ustura ochii

17-10-2009
nonni
Nu este medic/terapeut
nonni
baietelul meu se plange din cand in cand ca il dor/ustura ochii. are doar 2 ani si 3 luni deci nu stiu exact ce deranjeaza, plange, clipeste ca si cum ar durea sa deschida ochii apoi trece. se intampla cel mai des dimneata la trezire dar m patit si in timpul zilei fara sa reusesc sa asociez cu ceva anume. in rest vede bine, nu se incrunta nu se uita ciudat, nu sunt rosii ochii, nu are secetii ciudate sau nimic altceva nu am observat.
pare sa ajute daca il spal putin cu apa, ii suflu in ochi sau clipeste de cateva ori.
cateodata trece din 2-3 clipiri, altadata dureaza 1-2 minute si trece de la apa sau de la sine.
par sa fie ambii ochi care deranjeaza.

am sa consult medicul pediatru si banuiesc ca ma va trimite l aun oftalmolog dar pana atunci m-ar ajuta o opinie sau o parere.
1 comentarii
0
13-03-2016, ora 20:23
Piftorcristina
Nu este medic/terapeut
Piftorcristina
Buna seara, nonni!
Am identic aceeasi problema cu fetita mea de 3 ani.Am vazut data postarii si banuiesc ca deja lucrurile in privinta copilului dvoastra s au clarificat.De aceea, va rog mult de tot sa luam legatura si sa mi explicati despre ce a fost vorba, avand in vedere ca simptomele sunt aceleasi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.