dopuri de ureche

07-12-2014
burelia
Nu este medic/terapeut
burelia
am o mica mare problema, trebuie sa folosesc dopuri de ureche intrucat sotul meu sforaie si daca ii pun perna in cap ma incalzesc foarte mult si nu e eficienta, am observat ca am o jena in urechea stanga, la exterior nu ma doare, numa doare nici in mod obisnuit, acum o luna am avut ceva puseuri de durere dar au trecut in aceeasi zi, nu am secretii ci doar daca imi pun dopul ma doare, mai mentionez ca si durerea de cap cand o am este tot pe partea stanga in general, va rog ajutati-ma cu o parere, un sfat
4 comentarii
0
07-12-2014, ora 17:56
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. posibil pe acea [arte este o problema dentara care face ca osul maxilar sa fie mai sinsibil ( mergeti la stomato)
2 e posibl sa fie un simplu dop de ceara in conduct..si e cazul de consul ORL
3 LUati sotul de mana si mergeti cu el la ORL, poate ecazul de micostar cornetele nazale sau de scurtat lueta
sforaitul si oprirea respiratiei in somn..duc la proasta oxigenare cerebrala
pierde auz, vedere, memorie repede
si cel mai mare risc este ca aceste persone..adorm la orele pranzului sau seara LA VOLAN.. provocand accidente mortale ( in caz ca conduce masina)
4 LUati sotul si mergeti la un medic Naturist.. care sa.i explice ce are voie sa manance si ce nu.. mai ales pe seara..fiindac majoritatea problemelor cu sforaitul vin si de la problemele digestive, KG, reflux..s.a
0
08-12-2014, ora 09:30
burelia
Nu este medic/terapeut
burelia
multumesc pentru raspuns, sotul nu aude cu urechea stanga i s-a spus ca a avut otita cu perforare de timpan si s-a vindecat asa si nu e nimic de facut, este miner mai are 5 luni pana la pensie poate atunci sa luam un aparat auditiv, despre constrangeri in alimentatie nu cred fiindca mai e si consumator de alcool, problema e la mine sa ma pot odihni fiindca daca nupun ceva aud tot
0
08-12-2014, ora 17:38
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. aparatul auditiv se elibereaza compensat la salariati in 2 saptamani
la pensionari.. se asteapta 2 ani..
2. NU are nici o treaba probelmele lui auditive cu sforaitul..
mergeti la ORL si clarificati de ce sforaie
0
08-12-2014, ora 19:49
burelia
Nu este medic/terapeut
burelia
multumesc pentru raspunsul prompt, o sa va cer sfatul cand va iesi in pensie poate atunci va fi mai calm si se va ocupa mai mult de sanatate acum nu se poate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.