Disfunctie erectila (cred) ajutor | Forumul Medical ROmedic

Disfunctie erectila (cred) ajutor

17-05-2020
Alex Brog
Nu este medic/terapeut
Alex Brog
Salut, am 20 de ani, fumator, peste greutatea ideala, am avut probleme cu erectia (cand sa inceapa "treaba" poc si Dorel se blegea) cu iubita mea la care tin enorm de mult. Cu chiu cu vai am trecut peste problema asta, in schimb a urmat alta. Totul merge bine cateva minute, apoi incetul cu incetul (alteori foarte repede) mi se inmoaie. Am fost consultat in legatura cu asta de un medic endocrinolog (prof. C-tin Dumitrache), am spus sa vorbesc cu el prima data deoarece am un adenom la glanda hipofiza si intuiam ca poate de la asta si problema mea. Dupa cateva analize, unde testosteronul meu se apropia de limita superioara, acesta mi-a spus ca n-ar trebui sa fie probleme de natura medicala, insa la insistentele mele mi-a prescris Euthyrox(sper ca am scris bine). Au trecut luni bune si problema nu trece. Totul incepe sa ma framante si sa ma roada din interior, incep sa ma frustrez tot mai mult si sa ma urasc pentru ca simt ca nu-s bun de nimic dupa ce mi se culca. Iubita mea incepe sa fie si ea afectata de problema mea. Cu fiecare act sexual imi scade mai tare dorinta pentru ca m-am saturat sa dau gres mereu si mereu, 8/10 dati totul se termina prin penisul meu bleg, frustrare si nervi. Ajutor, va rog, sunt disperat
2 comentarii
2
17-05-2020, ora 11:58
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încercați să mergeți la un psiholog cu competențe pe psihosexologie. Poate fi o problemă emoțională. Dacă ați avut o situație problematică, se poate repeta din cauza anxietății de performanță. Faptul că vă preocupă în permanență și simțiți frustrare, nu face decât să crească anxietatea.
1
21-05-2020, ora 11:57
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Daca problema cu care va confruntați nu are o cauza organică, atunci cu siguranta are o cauza psihică. Apelați la un psiholog cu competențe pe sexologie. Ati dobândit o anxietate de performanță din cauza experiențelor sexuale nesatisfăcătoare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: