Dificultate inghitire

03-05-2022
claudiavasilescu
Nu este medic/terapeut
claudiavasilescu
Bună.sotul meu are o problema de doua luni.Totul a început cu un blocaj alimentar de solide.Dupa ce a băut apa și a revenit.Totul fără durere doar senzația ca a rămas mancare la întrarea în stomac.in esofag.De atunci a mai avut un blocaj.si incet situația s a mai calmat.Acuma mai simte din când în cand mai pregnant la solide și mai puțin la semisolide.Apa e ok.Mentionez ca nu îl doare nimic.Multumesc!
7 comentarii
0
03-05-2022, ora 22:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Stiu cazuri incare acest simptom a trecut cu tratament pentru anxietate. Sa faca orientativ un test de anxietate online. Nu i-a ramas nimic in gat ca nu ar mai fi putut manca daca ii ramanea si se blocau toate. I se constrictioneaza neuronii impreuna cu muschii de la o afectiune care se numeste anxietate.
1
03-05-2022, ora 22:26
360
Nu este medic/terapeut
360
consultati doctor. s-ar putea sa fie vorba de o afectiune numita acalazie. aceasta afectiune se poate agrava daca nu este tratata
1
04-05-2022, ora 09:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
consult gastrologie. endoscoipe
1
04-05-2022, ora 12:07
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Clara, iar scrii prostii…
0
04-05-2022, ora 14:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Albert Rufus

Vezi ca daca te transformi in hater te reclam. Stai in banca ta!
0
04-05-2022, ora 14:28
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Reclama-ma, dar nu mai scrie tampenii, ca n-ai nicio baza.
0
04-05-2022, ora 21:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ ClaudiaVasilescu

"Sau mergi la un endocrinolog, poate fi de la tiroida. Dar mai multi se vindeca in urma tratamentului de anxietate, decat cu tratament pentru tiroida." Mi-a zis un dr.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.