Psihologul refuza sa imi spuna diagnosticul cu scuza ca nu vrea sa imi puna o eticheta.
Buna ziua. De 5 luni merg la un psiholog pentru probleme cu gestionarea furiei. Psihologul refuza sa imi spuna diagnosticul cu scuza ca nu vrea sa imi puna o eticheta. Imi vorbeste des depre egocentrism, gandire in alb si negru, frica de abandon.
Dupa doua teste mi-a spus ca am un mod de relaționare pasivo-agresiv. La intrebarea mea " am cumva tulburare de personalitate borderline sau tulburare narcisica?" se limiteaza sa zambeasca spunandu-mi ca sunt perfect normala. Psihologul nu are obligatia de a discuta diagnosticul cu pacientul? La urma urmei si bolnavii de cancer primesc un diagnostic.
Dupa doua teste mi-a spus ca am un mod de relaționare pasivo-agresiv. La intrebarea mea " am cumva tulburare de personalitate borderline sau tulburare narcisica?" se limiteaza sa zambeasca spunandu-mi ca sunt perfect normala. Psihologul nu are obligatia de a discuta diagnosticul cu pacientul? La urma urmei si bolnavii de cancer primesc un diagnostic.
1 comentarii
Mergeti la psihiatru sa va puna un diagnostic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Se enerveaza usor din aproape orice !
- 4Nervi / Stres
- 4Soțul meu are schimbări bruște de comportament, se enervează extrem de rapid
Mai multe informații despre: gestionarea furiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: