Dezechilibru, amețeli, dureri de cap, amorțeala feței și a mâinilor
Bună ziua.
Mă numesc Cristina, am 34 de ani și, de doi ani, cu mici pauze, mă confrunt cu următoarele probleme :nu pot sta in picioare decât dacă mă sprijin de ceva, am un dezechilibru accentuat in mers, vedere încețoșată și sensibilitate la lumină, dureri foarte puternice de cap și, uneori de urechi, capul amorțit, la fel ca și mâinile și picioarele, senzație de presiune în ceafă, au apărut mai nou și ceva spasme ale degetelor, vertij, amețeală..Amorțeala, amețeala persistă și când stau jos, deși se ameliorează ușor.
Când au început problemele, am ajuns la urgență, unde mi s-au făcut analize de sânge, CT, consult cardio, în urma cărora mi s-a spus că am lipsă de calciu. Am început injecții de calciu, pe care le-am făcut timp de 10zile, continuând cu capsule de calciu, dar problemele continuau.
Am ajuns la neurolog din nou, care mi-a recomandat un angio RMN cerebral-rezultate bune și aici. Acesta mi-a recomandat să merg și la endocrinolog. Am mers la Parhon, analizele sunt bune și aici.
Am fost și la un consult ORL și oftalmologic în urma cărora mi s-a spus că nu sunt probleme.
Cu toate acestea, stările mele continuă și îmi afectează foarte mult viața personală și profesională.
Menționez faptul că nu sunt stresată la serviciu (am avut un job stresant pe care l-am schimbat cu un an înainte să înceapă problemele), cu soțul mă înțeleg destul de bine, dorm noaptea(deși la început aveam insomnii), am o fetiță de 10 ani.
Vă rog să mă ajutați cu sfaturi.
Mulțumesc!
Mă numesc Cristina, am 34 de ani și, de doi ani, cu mici pauze, mă confrunt cu următoarele probleme :nu pot sta in picioare decât dacă mă sprijin de ceva, am un dezechilibru accentuat in mers, vedere încețoșată și sensibilitate la lumină, dureri foarte puternice de cap și, uneori de urechi, capul amorțit, la fel ca și mâinile și picioarele, senzație de presiune în ceafă, au apărut mai nou și ceva spasme ale degetelor, vertij, amețeală..Amorțeala, amețeala persistă și când stau jos, deși se ameliorează ușor.
Când au început problemele, am ajuns la urgență, unde mi s-au făcut analize de sânge, CT, consult cardio, în urma cărora mi s-a spus că am lipsă de calciu. Am început injecții de calciu, pe care le-am făcut timp de 10zile, continuând cu capsule de calciu, dar problemele continuau.
Am ajuns la neurolog din nou, care mi-a recomandat un angio RMN cerebral-rezultate bune și aici. Acesta mi-a recomandat să merg și la endocrinolog. Am mers la Parhon, analizele sunt bune și aici.
Am fost și la un consult ORL și oftalmologic în urma cărora mi s-a spus că nu sunt probleme.
Cu toate acestea, stările mele continuă și îmi afectează foarte mult viața personală și profesională.
Menționez faptul că nu sunt stresată la serviciu (am avut un job stresant pe care l-am schimbat cu un an înainte să înceapă problemele), cu soțul mă înțeleg destul de bine, dorm noaptea(deși la început aveam insomnii), am o fetiță de 10 ani.
Vă rog să mă ajutați cu sfaturi.
Mulțumesc!
4 comentarii
Din cate am remarcat, nu sunt alte probleme in afara de acea lipsa de calciu, care intr-adevar poate da toate aceste simptome! incearca sa iei niste magneziu, ajuta in caz de stres, extravalerianic sau stresclin.
Lipsa indelungata de calciu poate sa dea simptome din ce in ce mai diverse, si mai ciudate. De multe ori trebuie facut tratament indelungat pana ce se ajunge la o ameliorare, si asta poate dura si chiar multe luni de zile. Luati vitamina D3, cu K2 si cu Magneziu.
Mulțumesc frumos! O să încerc să am răbdare și să iau Calciu cu D3 și Magneziu, sperând că voi depăși situația! Mulțumesc încă o dată!
Sunteti din Iasi ? cum ati reusit ? Ati rezolvat ceva in cele din urma ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Imi amorteste mana dreapta de vreo saptamana!
- 5fac tratament pt angina pectorala, dar in ultima vreme am dureri in partea inimii
- 5amorteli ale miini in timpul noptii...
- 6usturime mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 2Amorțeala mâinilor frecventă !!!
- 2M-a înțeapă in zona inimii și îmi amorțește mâna stânga de o zi
- 1Dureri de cap puternice si stari de ameteala
- 0Sindrom vertiginos
- 0Amorteli mana si piciorul drept
- 1Dureri de spate, amorteala, ameteli
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 3Brate amortite
- 0Parestezie bratul drept
- 1Amortirea dintilor si durere faciala
- 1Stare generala proasta, Subfebrilitate Ameteli.
- 0Brat si Picior Amortite
- 0Tensiune diastolică scăzută, cauze și tratamente
- 1Urgent: Varf de ac rupt in canal dentar in 2015 si amortire zona fetei de cateva luni
- 3De atacul de panica am ameteli usoare dureri de cap rare, simt ca ceva nu e in regula, insomnii.
- 1Amorteli si dureri in mana, picior
Mai multe informații despre: amorteala mainilor cefalee si ameteala amorteala fetei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: