deviatie de sept
![butcaru](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am 16 ani, fac 17 peste 7 luni. De cativa ani respir tot mai greu iar de ~ 2 ani e din ce in ce mai greu sa respir...am fost la un medic si mi s-a spus ca am deviatie de sept si ca deviatia este foarte mare, nara stanga fiind total infundata, nasul fiind inclinat putin spre dreapta (probabil de la deviatie). Doctorul respectiv mi-a spus ca daca vreau ma pot opera, dar operatia este recomandata la 18 ani. Pana la 18 ani chiar numai pot sa astept, de 1 an si jumatate i-au in continuu picaturi pentru nas - cum mi se termina o cutie ma duc si i-au alta | cum se termina efectul iar pun picaturi in nas pentru ca nu pot sa respir si daca respir pe gura am senzatia ca respir greu si inima imi bate mai tare - practic am devenit dependent de ele si numai suport sa tot iau picaturi + ca nu sunt bune si pot afecta altceva pe parcurs... As vrea sa ma operez vara aceasta, cat de curand, dar probleme este varsta.recomandat este la 18 ani dar as vrea sa stiu daca se poate face si acum, la 16 ani, si daca sunt riscuri.
Va Multumesc!
Va Multumesc!
1 comentarii
![Gregory](/arata_img.php?img=cont_44820.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Salutare ! Ştiu cum este cu deviaţia aceasta de sept pentru că şi eu o am şi nici acum nu m-am operat datorită problemelor financiare. Doar că eu am 22 şi nu este chiar aşa gravă. Din păcate va trebui să mai aştepţi până ce devi adult cu acte în regulă. Dacă ai posibilităţi financiare, sfatul meu este să faci această operaţie la o clinică particulară, deoarece spitalele de stat din România nu sunt aşa dotate. Dacă este facută cum trebuie de un medic bun nu cred că poate prezenta riscuri. Multă sănătate, succes şi răbdare !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cineva cu Rinoplastie dr. Calu Alexandru?
- 1Sâni tuberosi intervenție
- 0Care este cel mai bun doctor chirurg pentru operatii estetice masculine?
- 5Ce proceduri estetice imi recomandati?
- 1Anestezie generala tahicardie
- 0Rinoplastie Iasi
- 0S-a mai operat cineva la Dr. Alex Costeschi?
- 0Implant mamar
- 0Rinoplastie Turcia
- 0Mi-as dori sa stiu daca se poate face vreun implant de unghie