Detartraj
Hello !! Pe data de 7 martie am programare pt detartraj...Nu am mai facut pana acum si mi-e frică să nu ma doară.
Unii zic ca doare, altii ca nu...
Eu cand ma spăl pe dinți, gingiile imi sângereaza, nu cine stie ce...dar sângereaza un pic.
Din cate am inteles cateva zile dintii vor fi mai sensibili, atunci când bei, mănânci..
As vrea detalii... imi este un pic cam frică:)
Multumesc anticipat !!!
Unii zic ca doare, altii ca nu...
Eu cand ma spăl pe dinți, gingiile imi sângereaza, nu cine stie ce...dar sângereaza un pic.
Din cate am inteles cateva zile dintii vor fi mai sensibili, atunci când bei, mănânci..
As vrea detalii... imi este un pic cam frică:)
Multumesc anticipat !!!
1 comentarii
Buna ziua,
Nu are de ce sa va fie frica, avantajele detratrajului sunt multiple si este foarte bine ca mergeti sa faceti acest lucru.
Pot deveni sensibili dintii un pic este adevarat dar cu siguranta medicul va stii ce sa faca ca sa diminueze aceasta sensibilitate. Va sugerez sa i cereti sa va recomande ce a veti de facut pentru ca fiecare caz in parte este diferit si in functie de nevoia pacientului se dau anumite recomandari.
O zi buna!
Nu are de ce sa va fie frica, avantajele detratrajului sunt multiple si este foarte bine ca mergeti sa faceti acest lucru.
Pot deveni sensibili dintii un pic este adevarat dar cu siguranta medicul va stii ce sa faca ca sa diminueze aceasta sensibilitate. Va sugerez sa i cereti sa va recomande ce a veti de facut pentru ca fiecare caz in parte este diferit si in functie de nevoia pacientului se dau anumite recomandari.
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Interventie chirurgicala?
- 12de cativa ani imi sangereaza gingiile
- 6mi-am facut detrataj si din greseala cu aparatul.. m-a intepat in buza
- 5Detartrajul si anticonceptionalele...
- 3curatarea dintilor
- 4Retragere gingii in urma detartrajului
- 1Detartraj+durere masea
- 8Dupa detartraj, incisivii au o mica mobilitate
- 1dinti sanatosi
- 1la cât timp de la extracţie se poate efectua un detartraj cu ultrasunete?
- 4Detartraj executat corect sau nu?
- 5Eliminarea tartrului
- 1Dupa detartraj si periajul profesional
- 3Dupa detartraj
- 1Tartrul dintre dinți și tartrul subgingival
- 1Dupa detartraj mi-au aparut puncte albe pe gingia de jos langa masele
Mai multe informații despre: Detartrajul Detartrajul cu ultrasunete