Despre Puregon
Buna tuturor!
cine poata sa-mi spuna mai multe despre puregon.dr mi-a recomandat 10 fiole de 50 ui una pe zi la aceeasi ora.a facut cineva asa ceva, reactii?sper sa fie bune la cat costa si la cat de greu a fost sa fac rost de ele
va multumesc
cine poata sa-mi spuna mai multe despre puregon.dr mi-a recomandat 10 fiole de 50 ui una pe zi la aceeasi ora.a facut cineva asa ceva, reactii?sper sa fie bune la cat costa si la cat de greu a fost sa fac rost de ele
va multumesc
7 comentarii
Buna ziua,
sincer acum,...?!?
le-ai procurat greu, au fost scumpe-inteleg,
ti le-a prescris medicul- inteleg..
DE CE iti tot faci probleme?????
fa-ti linistita tratamentul..
multi NU raspund pt.ca, sincer nici NU stim la ce boala se refera, ,
iar pe forum inca n-a intrat un medic sa-ti raspunda.
sanatate si
O zi frumoasa.
sincer acum,...?!?
le-ai procurat greu, au fost scumpe-inteleg,
ti le-a prescris medicul- inteleg..
DE CE iti tot faci probleme?????
fa-ti linistita tratamentul..
multi NU raspund pt.ca, sincer nici NU stim la ce boala se refera, ,
iar pe forum inca n-a intrat un medic sa-ti raspunda.
sanatate si
O zi frumoasa.
revin:
POATE era bine sa intrebi inainte de a ti le procura, ma gandesc ?!?
POATE era bine sa intrebi inainte de a ti le procura, ma gandesc ?!?
Salut,
pentru tine draga lucia TM scriu acest mesaj sa stii ca nu aveam nevoie de intrebari de la tine si nici de sfaturile tale acre pur si simplu doream sa vb cu cineva care a facut asa ceva, asa ca tu daca nu ai habar vezi-ti de treaba ta si nu mai scrie comentarii aiurea-n tramvai
pentru tine draga lucia TM scriu acest mesaj sa stii ca nu aveam nevoie de intrebari de la tine si nici de sfaturile tale acre pur si simplu doream sa vb cu cineva care a facut asa ceva, asa ca tu daca nu ai habar vezi-ti de treaba ta si nu mai scrie comentarii aiurea-n tramvai
Buna ziua,
multumesc de sfat, am sa-l urmez...
DAR.,
ne scrii si noua la ce boala se refera?vb.serios.
Sanatate si
O zi frumoasa sa ai.
multumesc de sfat, am sa-l urmez...
DAR.,
ne scrii si noua la ce boala se refera?vb.serios.
Sanatate si
O zi frumoasa sa ai.
Buna ziua, mä numesc Simona si vreau sa-ti spun ca am facut eu de doua ori aceste injectii.In primul rind sint foarte scumpe dar mie mii le-a plätit asigurarea.EU am avut un PEN cu o fiolä inauntru si imi faceam zilnic 75 ml. Cu ajutorul lor am fäcut doi copilasi.Acum fac tratament pentru al 3-lea copil luna viitoare incep inj. sper sä te ajute la ceva ce ti-am scris Dacä mai ai intrebari iti pot rasp (nu locuiesc in RO si de aceea imi pläteste asigurarea tratamentul ) DAR IN RO nu stiu cum e. astept rasp
DRAGELE mele nu vä certati degeaba nu este o boalä.SE NUMESTE STIMULARE OVARIANÄ acest tratament il faci atunci cind iti doresti un copil si nu ai OVULE cu ajutorul acestor inj produci mai multe ovule si rämai INSÄRCINATA..BAFTA merita eu am 2 copilasi deja si lucrez la al -3 lea. VÄ POOOOOOOOP si astept noutäti
Buna, si multumesc pentru mesaj, pana acum nu s-a intamplta nimic dar eu sper in continuare.
O zi buna !
Dana.
p.s in Ro e mai complicat cu asigurarea atata birocratie, mai bine le iei la intreg dacat sa umblii dupa atatea acte.
O zi buna !
Dana.
p.s in Ro e mai complicat cu asigurarea atata birocratie, mai bine le iei la intreg dacat sa umblii dupa atatea acte.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Fertilizare in vitro
- 0Adoptia
- 0A ajutat Profecund pe cineva?
- 1Ejaculare in interior la ovulație = sarcina????
- 1Lipsa menstruatie de 7 luni, îmi doresc un bebe! Sunt disperata!
- 0Histerosonografie Fertilitate 2023
- 2Pot ramane insarcinata daca sotul meu are fimoza?
- 1Vreau un copil după trei ani de alăptat și am in total 4 copii
- 1Spermograma
- 0Nu rămân insarcinata