Despre cancerul pulmonar-De ce se intervine asa de tarziu?
Tatal meu a fost diagnosticat, in luna decembrie 2011 cu o tumora la nivelul lobului inferior drept. A facut o biopsie care a iesit fara celule tumorale. In ianuarie am facut tomograf si pe langa prima tumora a mai fost identificata o a doua tumora pe plamanul stang. Am repetat biopsia si rezultatul a fost altul : fragment tumoral cu aspect de adenocarcinom moderat diferentiat, ulcerat NL. Se recomanda teste IHC. Am fost si la medicul oncolog cu tomografia si prima biopsie, dar nu s-a dispus inceperea unui tratament. Acum mi se spune ca este foarte tarziu. Are si dureri osoase de doua saptamani. De ce nu s-a intervenit la timp? Ce se mai poate face? Toate investigatiile au fost platita din buzunar.
1 comentarii
Bună ziua! Durerile osoase pot indica metastaze la nivel osos, e nevoie de CT pentru stadializarea cancerului, dar dacă este metastazat, înseamnă stadiu final, deci prognostic nefavorabil. Despre durata procesului de diagnostic trebuie să discutați cu un oncolog, nu îmi pot da cu părerea despre modul lor de abordare al diagnosticului și al tratamentului. O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 48Cancer la plamani - ce pot sa fac?
- 2cancer pulmonar - foarte urgent, va rog mult un raspuns
- 14Operatie cancer pulmonar
- 3cancer pulmonar
- 4cancer pulmonar - operatie sau chimioterapie?
- 0cancer pulmonar
- 3alte tipuri de cancer pe langa cel pulmonar?
- 7cancer la plamani
- 5neoplasm bronho pulmonar drept.. ce inseamna acest diagnostic?
- 90cancer pulmonar
- 6spitalizare TBC?
- 3Cancer la plamani, interpretare examen CT
- 10Cancer la plamani
- 37tumora pulmonara lss cu invazie parietala T4, N2 MX stadiul III B
- 20Cancer pulmonar de tip neuroendocrin, rog raspuns la dr Raul
- 7cateva luni pana la aprobarea medicamentului, organismul poate rezista fara chimioterapie?
- 1de la tumora la colon la plamani
- 3ce inseamna ICD-O 8041 3
- 1cancer pulmonar oare?ajutor!
Mai multe informații despre: Cancerul pulmonar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: