Simptome cancer pulmonar ?
Buna seara, sper ca va gasesc bine in timp ce scriu comentariul acesta. Va scriu deoarece ma intereseaza simptomatologia celor diagnosticati cu cancer pulmonar, deoarece si eu am mers astazi sa fac un CT in urma recomandarii unui medic ORL. Am dureri toracice, tusa usoara, ganglioni inflamati la gat si am expectorat cu sange. Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns as fi total recunoscator. Multumesc
4 comentarii
E pur si simplu imposibil pentru orice medic sa îți pună un diagnostic doar după aceste simptome care par a fi de inflamatie a gatului..nicidecum de la plămâni. Sper ca ești bine și încearcă sa nu fi panicat de asta. Soțul meu a avut o răceală de curând de la care expectora efectiv ca niște bucăți de piele..foarte ciudate și sânge.. și nu a fost decât o răceală mutat.sanatate multă!
Multumesc mult pentru raspuns Miama, intradevar, si la mine in urma rezultatului CT a fost o sinuzita, insa ideea de a scuipa sange, te panicheaza si te face din pacate sa te gandesti la ce este mai grav. Atat pot sa zic, dupa experienta asta, pentru cei care citesc acest topic, sa nu va mai autodiagnosticati pe internet. Mergeti la medic deoarece pentru orice simptomatologie pot fi N cauze, nu doar cancer. A.. si am mai invatat ceva tot dupa experienta asta... ca sanatatea e cea mai importanta, de aceea va doresc din plin tuturor. Numai bine !
Ma bucur ca ești liniștit. Eu am experienta căutării pe google, care si dacă vei cauta durere de măsea o sa vezi ca te diagnostichează cu cancer pulmonar. Deci cel mai bine este sa mergem la medic și sa nu mai cautam pe net nimic. Sănătate multa.
Acuma ca tot îți era frica...iaca și eu aceeași frica. Expectorez cu câteva firicele de sânge.. tușesc de 3 saptamani..acum am și o viroza puternica.. sunt terminata de frica pana ajung la medic sa mi dea sa fac ceva. Ct presupun..am făcut o radiografie acum doua săptămâni unde nu se vede absolut nimic..părerea a 2 medici pneumologi și un radiolog. Dat eu tușesc în continuare și tusea nu trece cu nimic. Sunt speriata de moarte de cancer pulmonar
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Speranta in cancerul pulmonar!?
- 6cancer - stresul sau supararea
- 10tumoare maligna
- 5cancer si urmari
- 5Varsaturi continue, cancer pulmonar
- 99CT Torace
- 18cancer la plamani
- 1Cancer la plamani?
- 194apa la plamani, cancer
- 4putin ajutor in cancer pulmonar cu metastaze in pleura
- 0Medicament pentru cancerul pulmonar
- 1Examen Ct Toracic
- 1dispneea, wheezing, expectorez foarte puțin
- 1Tuse seaca, constrictie retrosternala.sunt sub tratament cu cordarone.
- 1Mic nodul pulmonar polilobat (rmn abdominal ) CT Torace micron.fibrotic pleural?
- 1Interpretate CT toracic dupa Covid
- 0Rmn abdomen și ct torace.
- 0Rog interpretare CT - suspiciune limfom mediastinal
- 0Interpretare CT
Mai multe informații despre: Cancerul pulmonar CT toracic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: