desi sunt f slaba am observat ca am celulita
Nu prea am stiut la ce sectiune sa o incadrez dar am zis ca sigur toate femeile vor fi interesate.desi sunt f slaba am observat ca am celulita gr 1 si as vrea un remediu simplu si rapid pt a o elimina (pe langa sport). multumesc.
4 comentarii
Cu celulita nu e nimic simplu si rapid, din pacate!
Functioneaza masajul si mezoterapia.
Functioneaza masajul si mezoterapia.
incearca sa renunti la sucurile acidulate... bea multa apa in fiecare zi... mananca mai sanatos si incearca sa elimini definitiv mancarea de la fastfood... stiu ca suna greu dar daca incerci o sa vezi ca dupa o saptamana reusesti sa te acomodei cu stilul asta si o sa iti fie usor. mult succes
incearca si un masaj mai ferm cu cafea. cafeaua e un energizant foarte bun pt piele si are efecte benefice si asupra celulitei:)
buna. am observat ca mi-a aparut celulita...si arata destul de rau. desi nu sunt grasa..sunt undeva la o greutate cat de cat normala. am auzit de niste prietene care foloseau o crema cu piper si guarana de la elmiplant. mi-am luat-o si eu. este de la elmiplant, din gama celulight. este un tub roz si are piper si guarana. initial am incercat crema, iar acum mi-am luat gelul de masaj. poti sa-ti spun in doar 2 saptamani celulita s-a ameliorat vizibil. fara sa fac reclama..nu sunt distribuitor sau mai stiu eu ce. dar chiar da rezultate. ma dau de 2 ori pe zi, dimineata si seara. masez f bine cu gelul sau crema. mai am putin de tot si o sa port din nou fustite scurte uraaaaa. iti recomand crema. chiar da rezultate :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1celulita infectioasa?
- 3celulita! Regim anti-celulita
- 6celulita vesnica problema!
- 2Celulita la ceafa
- 10Sfaturi pentru tratare celulita (celulita pe abdomen si coapse)
- 3as vrea sa slabesc si sa scap de celulita!
- 13celulita
- 6celulita...ce ma fac cu ea?
- 4celulita, intrebare/recomadari
- 4Multe vase de sange sparte pe coapse
- 1Celulita si Anticonceptionalele
- 4Fitness sau aerobic? Care este mai eficient?
- 2Remedii naturiste pentru celulita
- 2Stiti unde pot sa fac masaj anticelulitic in zona Tineretului?
- 1Celulita, vergeturi si varice in acelasi timp :(
- 5vergeturi.. si mai mult
- 2Vreau o alimentatie sanatoasa.
Mai multe informații despre: Celulita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: