desensibilizarea la acarieni
buna ziua. am fost diagnosticata cu alergie la acarienii d farinae si d pteronyssinus si voi incepe un tratament de desensibilizare cu vaccinul ALUSTAL 350 de la firma STALLERGENES. INTREBAREA ESTE; ACEST VACCIN MA VA VINDECA DE ALERGIE CARE E F PUTERNICA EFECTIV AM NASUL INFUNDAT SI NU MAI MIROS. DUPA CATA VREME VOI AVEA REZULTATE? CINE MAI FACE ACEST TRATAMENT SA IMI SPUNA PARERI SI REZULTATE. MULTUMESC
5 comentarii
buna ziua, mar interesa si pe mine cit de eficient este acest vaccin si daca garanteaza vindecare am doi copii alergici la praf, acest vaccin e scump dar daca este garantat chiar merita.Daca la facut cineva vo rog sa n e spuna si npua.va multumesc.
Eu voi incepe acest tratament, din informatiile mele primele rezultate apar dupa 5-6 luni. In Romania e scump vaccinul, de fapt e dublu, fata de alte tari. Faza de initiere e 650 ron, iar in Belgia de exemplu e 74 euro faza de initiere. Se poate comanda si la farmacia din strainatate cu reteta de la medic si adus in conditii de transport optime. Eu l am comandat in Belgia la 74 de euro. dureaza 1 luna pana vine. Astept sa incep tratamentul. daca aveti posibilitate luati l de dincolo. Am uitat sa va spun ca tratamentul de mentinere e 50 de euro.
Buna ziua am citit ce a scris 'orhidea aurie' si va rog sa-mi dati si mie informatii despre acest vaccin si cum pot sa il procur. Eu am un baiat de 17 ani si chiar astazi am fost la medic care ia diagnosticat o alergie la acarieni.Am cumparat deja tot ce mia spus medicul dar pentru acest vaccin mia zis ca in Italia (aici suntem toata familia) costa cam 500 €/an.Din cite vad dvs. stiti cum si de unde sa cumparati mult mai ieftin.Daca puteti sa-mi dati si mie informatiile necesare, va multumesc anticipat.
Buna ziua, tot in legatura cu mesajul de la orhidea aurie as vrea mai multe informatii. Eu fac vaccinul alustal 350 de aproape 2 ani si platesc 620 lei pentru un flacon de intretinere. Va rog sa-mi dati mai multe informatii pentru ca si eu as dori sa-l cumpar mai ieftin daca se poate. Eventual un link sau mai multe informatii despre cum poate fi comandat. Va multumesc anticipat.
Cum pot comand in afara tarii alustal 350 mentinere.Va munltumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7aloe vera buna pt alergia la acarieni
- 40mi-au aparut in partile laterale alea nasului niste umflaturi
- 4alergie la acarieni
- 1Tratament naturist alergie praf (acarieni)?
- 8Astm Alergie sau altceva
- 0Rinită alergica la acarieni din praful din casă
- 1Rinită alergica la acarieni din praful din casă
- 1Rinita alergica si wheezing recurent fetita de 5.5 ani
- 0Ajutati-ma!! astm partial controlat cu polisensibilizare (acarieni, mucegai alternaria si cladospori
- 1Sinuzita copil
- 1Alergie copil la acarieni din praf de casa
- 1Tratament homeopat alergie și polipi
- 2Prick test. roseala ce apare dupa 30 min unde a fost pus alergenul
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
Mai multe informații despre: alergia la acarieni
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: