desensibilizarea la acarieni

11-10-2011
orhidea aurie
Nu este medic/terapeut
orhidea aurie
buna ziua. am fost diagnosticata cu alergie la acarienii d farinae si d pteronyssinus si voi incepe un tratament de desensibilizare cu vaccinul ALUSTAL 350 de la firma STALLERGENES. INTREBAREA ESTE; ACEST VACCIN MA VA VINDECA DE ALERGIE CARE E F PUTERNICA EFECTIV AM NASUL INFUNDAT SI NU MAI MIROS. DUPA CATA VREME VOI AVEA REZULTATE? CINE MAI FACE ACEST TRATAMENT SA IMI SPUNA PARERI SI REZULTATE. MULTUMESC
5 comentarii
0
19-10-2011, ora 14:35
mamafericita
Nu este medic/terapeut
mamafericita
buna ziua, mar interesa si pe mine cit de eficient este acest vaccin si daca garanteaza vindecare am doi copii alergici la praf, acest vaccin e scump dar daca este garantat chiar merita.Daca la facut cineva vo rog sa n e spuna si npua.va multumesc.
0
22-10-2011, ora 11:11
orhidea aurie
Nu este medic/terapeut
orhidea aurie
Eu voi incepe acest tratament, din informatiile mele primele rezultate apar dupa 5-6 luni. In Romania e scump vaccinul, de fapt e dublu, fata de alte tari. Faza de initiere e 650 ron, iar in Belgia de exemplu e 74 euro faza de initiere. Se poate comanda si la farmacia din strainatate cu reteta de la medic si adus in conditii de transport optime. Eu l am comandat in Belgia la 74 de euro. dureaza 1 luna pana vine. Astept sa incep tratamentul. daca aveti posibilitate luati l de dincolo. Am uitat sa va spun ca tratamentul de mentinere e 50 de euro.
0
03-01-2012, ora 12:36
ViorelH
Nu este medic/terapeut
ViorelH
Buna ziua am citit ce a scris 'orhidea aurie' si va rog sa-mi dati si mie informatii despre acest vaccin si cum pot sa il procur. Eu am un baiat de 17 ani si chiar astazi am fost la medic care ia diagnosticat o alergie la acarieni.Am cumparat deja tot ce mia spus medicul dar pentru acest vaccin mia zis ca in Italia (aici suntem toata familia) costa cam 500 €/an.Din cite vad dvs. stiti cum si de unde sa cumparati mult mai ieftin.Daca puteti sa-mi dati si mie informatiile necesare, va multumesc anticipat.
0
18-04-2012, ora 18:57
cosminro
Nu este medic/terapeut
cosminro
Buna ziua, tot in legatura cu mesajul de la orhidea aurie as vrea mai multe informatii. Eu fac vaccinul alustal 350 de aproape 2 ani si platesc 620 lei pentru un flacon de intretinere. Va rog sa-mi dati mai multe informatii pentru ca si eu as dori sa-l cumpar mai ieftin daca se poate. Eventual un link sau mai multe informatii despre cum poate fi comandat. Va multumesc anticipat.
0
07-01-2016, ora 16:45
goboco
Nu este medic/terapeut
goboco
Cum pot comand in afara tarii alustal 350 mentinere.Va munltumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: