Depresie la 76 ani
![cris9](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
mama mea are 76 si e vizibil ca sufera de o forma de depresie dar nu a fost diagnosticata de un medic.Nu exista in localitate in care locuieste si e greu transportabila.Pe scurt plange mult, are impresia ca familia nu o mai vrea, mai cu seama tatal meu, se simte izolata si neglijata, are dureri mari de cap deasupra urechii drepte, uneori nu isi aminteste unele cuvinte, are insomnii.Tatal meu i-a dat tot felul de suplimente alimentare pentru memorie dar fara efect.As vrea sa stiu daca 5-htp o poate ajuta si in ce fel.Mentionez ca a fost operata de cancer la sanul drept in anul 1989.Multumesc.
2 comentarii
![stevens](/arata_img.php?img=cont_19363.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
5-htp-ul o poate ajuta la insomnie pentru ca in majoritatea cazurilor acesta se transforma in melatonina si nu in serotonina ! Pentru depresie cereti de la medicul de familie o reteta de citalopram sau escitalopram, de exemplu !
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
cris9
Cu astfel de bolnavi se procedeaza in felul urmator:
Adus psihiatrul cu o masina in casa unde se afla mama pentru un consult particular.
Se plateste psihiatrul.
Acesta va pune un diagnostic si va face o schema de medicatie.
Un membru al familiei urmand sa se prezinte luna, o data la doua luni sau o data la 3 luni sa ia reteta si sa ii aduca medicamentele de la farmacie.
Medicamentele acestea naturiste sunt cam apa de ploaie iar mama daca uita lucruri, trebuie vazut daca nu are si inceput de Alzheimer.
Cu astfel de bolnavi se procedeaza in felul urmator:
Adus psihiatrul cu o masina in casa unde se afla mama pentru un consult particular.
Se plateste psihiatrul.
Acesta va pune un diagnostic si va face o schema de medicatie.
Un membru al familiei urmand sa se prezinte luna, o data la doua luni sau o data la 3 luni sa ia reteta si sa ii aduca medicamentele de la farmacie.
Medicamentele acestea naturiste sunt cam apa de ploaie iar mama daca uita lucruri, trebuie vazut daca nu are si inceput de Alzheimer.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sindromul Tourette- tratament eficient
- 1Ce părere aveți de Terapia Genică?
- 2Argila albastra ca o cura naturala pentu un cancer la ficat
- 0Industria farmaceutică neloială: supliment alimentar Cardio A
- 3Merita sa cercetez și sa studiez mai pe indelete cărțile Medical Medium?
- 1Biorezonanta
- 13Sănătatea optimă este o stare de armonie completă între trup, minte și suflet
- 6Sunatoarea (Hypericum perforatum) este o planta puternic antidepresiva
- 6Beta-glucanii din ciuperca medicinala Reishi cresc puterea sistemului imun
- 8Crema cu galbenele pentru tratarea candidozei vaginale
Mai multe informații despre: Depresia la batrani
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: