Demineraliare sold

17-08-2020
Magda Magda
Nu este medic/terapeut
Magda Magda
Buna ziua,
In urma testului Dexa efectuat in urma cu un an, am primit diagnosticul de osteoporoza la coloana, cu scorul T: L1-L4 de -2, 9, soldul drept -1, 9, iar soldul stang -1, 4. Mi s-a prescris Ossica injectabil si Alpha D3.
Dupa un an de tratament am refacut testul la acelasi aparat si a rezultat scorul L1-L4 de -2, 6, soldul drept -2 7 iar cel stang -1, 7.
Cu alte cuvinte, s-a imbunatit situatia la coloana dar s-a inrautatit la solduri.
Medicul ortoped mi-a spus ca e normala situatia, ca tratamentul a dat rezultate si sa continui cu Ossica. Sunt nedumerita de deteriorarea situtiei la sold. Dumneavoastra ce parere aveti? Mentionez ca am 52 de ani, 161cm si 53 kg. Va multumesc!
3 comentarii
0
09-09-2020, ora 09:54
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Parerea mea este că e bine să se îmbunătățească tratamentul. Puteți veni în ajutor și cu medicina naturistă care nu are contraindicații și nu e toxică.

dr Petre Mureșan
0
08-12-2020, ora 21:37
nicoletateo
Nu este medic/terapeut
nicoletateo
Bună seara! Cand spuneți tratament naturist la ce vă referiți mai exact? Puteți să ne explicați? Mama mea în urma vizitei făcute doamna doctor i-a dat o rețetă cu Osicca injectabil! Dar am citit contradicțiile și sunt multe! Nu știm ce să facem dacă să facem acest tratament sau să încercăm altceva! Cum ar fi de exemplu aceste tratamente naturiste de care vorbeați dumneavoastră! Mulțumesc!
0
08-12-2020, ora 22:25
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Nici tratamentele naturiste nu se fac la întâmplare. Consultati un medic homeopat din orașul dumneavoastră. Acesta vă va face o evaluare și apoi vă recomandă un tratament. Acest tratament poate completa excelent celelalte tratamente.

dr Petre Mureșan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.