osteoporoza - am nevoie de sfat urgent
Va rog, ajutati-ma! In urma analizelor de mai jos si a unei DEXA cu scor de 3.8, am prinit acest diagnostic : Osteoporoza sexiodopriva si tratament cu Fosavance ( un fosamax cu adaugire de vit D)
Stiu ca este cel mai nou pe piata si asta imi da semne de intrebare. Am un reflux esofagian de tip B si o boala de ficat neelucidata inca, probabil ciroza dupa simtome ( fac investigatii dar din pacate cu pasi mici )
In afara de reactiile adverse..., simtome la ingerare, sunt prea parapadita cu ficatul si daca tratamentul este de durata macar sa am UN MEDICAMENT MAI BLAND, injectabil daca s-ar putea SI CARE SA OFERE O REFACERE CONSIDERABILA, daca voi trece de problemele hepatice. Ce tartament mi-ati recomanda ? Este foarte importanta si parerea DVS despre situatia mea.
pacienta 46 ani
PTH 18.03
250H VIT D3=10.83
Biochimie
ALKP=150.1, CA=9.7, CA+ =4.2, PHOS=4.71, mg=2.05, GLU=84.9, CREA=0.6, UREEA =57.8, TP =7.5
AST (tgo)=115.9
ALT (tgp) =137
CHOL=203.7
TRIG=298.9
hematologia toata buna doar He# 4.8 ( maxim 4.3)
Multumesc anticipat
Stiu ca este cel mai nou pe piata si asta imi da semne de intrebare. Am un reflux esofagian de tip B si o boala de ficat neelucidata inca, probabil ciroza dupa simtome ( fac investigatii dar din pacate cu pasi mici )
In afara de reactiile adverse..., simtome la ingerare, sunt prea parapadita cu ficatul si daca tratamentul este de durata macar sa am UN MEDICAMENT MAI BLAND, injectabil daca s-ar putea SI CARE SA OFERE O REFACERE CONSIDERABILA, daca voi trece de problemele hepatice. Ce tartament mi-ati recomanda ? Este foarte importanta si parerea DVS despre situatia mea.
pacienta 46 ani
PTH 18.03
250H VIT D3=10.83
Biochimie
ALKP=150.1, CA=9.7, CA+ =4.2, PHOS=4.71, mg=2.05, GLU=84.9, CREA=0.6, UREEA =57.8, TP =7.5
AST (tgo)=115.9
ALT (tgp) =137
CHOL=203.7
TRIG=298.9
hematologia toata buna doar He# 4.8 ( maxim 4.3)
Multumesc anticipat
3 comentarii
Medicamentul pe care il numiti nu va ajuta deloc asa cum credeti dvasotra si doctorul care vi la dat ci dimpotriva, va mareste osteoporoza. Toate tratamentele date de medicii clasici pt,. osteoporoza sunt o inventie nociva din mana celor care fabrica medicamente. Nu au fost facute sa vindece. Cu vindecarea nu se castiga bani.
NUMAI cu alimentatie sanatoasa si produse naturiste si homeopate va puteti face bine.
Vitamina D impiedica chiar asimilarea de calciu (pt. asta este si pus in ele, ca sa trebuiasca sa le luati cat mai mult timp in mod inutil) iar efectele secundare pe care le-ati primit deja spun multe despre acest medicament.
NUMAI cu alimentatie sanatoasa si produse naturiste si homeopate va puteti face bine.
Vitamina D impiedica chiar asimilarea de calciu (pt. asta este si pus in ele, ca sa trebuiasca sa le luati cat mai mult timp in mod inutil) iar efectele secundare pe care le-ati primit deja spun multe despre acest medicament.
ar trebui să vă ajute tratamentul acesta, am văzut şi pacienţi cu scor mai mare decât dvs care şi-au revenit, staţi liniştită, urmaţi sfaturile medicului şi veţi vedea că va fi bine
există şi tratamente injectabile mai noi care se folosesc o dată pe an... dar nu sunt neapărat mai blânde- şi nici nu sunt preferate.
există şi tratamente injectabile mai noi care se folosesc o dată pe an... dar nu sunt neapărat mai blânde- şi nici nu sunt preferate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3tratament osteoporoza care nu se mai importa.. sfaturi
- 41osteoporoza calcaneana + diprophos
- 15Osteoporoza sau altceva?
- 8poliartrita, gonartroza gr.2 si osteoporoza - caut un sfat competent
- 6probleme osteoporoza
- 2dupa operatia de histerectomie, am osteoporoza
- 42fractura pertrohanteriana
- 1osteoporoza si osseor
- 0osteoporaza?
- 1Tratament osteoporoza
- 6degete amortite ambele maini
- 0Interpretarea rezulatelor la DEXA - osteoporoza
- 0Tratamentul osteoporozei
- 5Osteoporoza la 46 de ani
- 1osteoporoza - Cat timp mai trebuie urmat tratamentul?
- 2Osteoporoza
- 0Prolia în osteoporoza
- 0Efecte adverse FOSAVANCE - Osteoporoza
- 0Osteoporoza severa, tratament cu Terrosa
Mai multe informații despre: Osteoporoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: