Dementa senila sau ce?
![bodeanu carmen](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Saptamana trecuta, mama mea in varsta de 86 ani a fost luata cu salvarea pentru o hemoragie digestiva;fiind vorba de endoscopie in stabilirea corecta a diagnosticului, a incercat, dar nu s-a finalizat pt.ca si-a smuls endoscopul, le-a imbrancit pe asistente si nu a dorit sa se interneze;acum este acasa cu tratament deun presupus ulcer, dar ma uraste pe mine, pe sotul meu, pentru acte si fapte din copilaria mea, tinerete etc;nu-mi deschide usa sa-i fac sau aduc de mancare, mi-a dat ieri 120 apeluri in care trebuia sa ascult tot felul de injurii, blesteme amenintari cu bataia, sa ma internez la azil(si eu sunt pensionara);vrea doar bani pe partea mea de mostenire prin decesul tatalui meu si nu accepta nici un fel de discutie pe alte teme;nu stiu ce sa fac, mai are hrana pentru o zi, telefonul mobil s-a descarcat, uraste si pe vecina de jos ca face mancare si miroase si pe cea de deasupra ca face zgomot si sta acasa;e asta boala sau rautate adusa la paroxism?din medicamentatia anterioara i-a scos trombostopul si digoxinul;are influenta asupra comportamentului?
2 comentarii
![Dr. Stavar Angelica Nela](/arata_img.php?img=cont_61006.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua! Intreruperea administrarii de trombostop si digoxin nu da astfel de reactii adverse. Intrebarea mea ar fi daca manifestarile actuale au debutat in momentul efectuarii EDS sau erau anterioare?
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
In situatia descrisa mai sus e nevoie de un consult psihiatric si unul psihologic. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26De 4 ani de zile o depresie cauzata de un accident vascular
- 0dementa senila
- 5schimbarea Sertralinei cu Coaxil?
- 0tratament ebixa-dureru de cap
- 2ajutor pentru mama mea. dementa senila
- 1Halucinatii si probleme in deplasare
- 8Dementa senila este diagnosticul mamei mele
- 1Dementa senila
- 2Demență senilă
- 6Dementa senila
- 0Despre batrani. Afectarea memoriei pe termen scurt