Deget stramb

08-02-2009
monik23
Nu este medic/terapeut
monik23
Am o problema...mai mult estetica, la ambele picioare am al doi-lea deget stramb ( curbat sa zic asa ), este un defect pe care il am din nastere dar incep sa se strambe din ce in ce mai rau si sa modifice si pozitia celorlalte degete, plus ca mi-se par foarte inestetice si port decat incaltaminte inchisa la varf. Nu stiu unde sa ma duc sa ma interesez daca se poate face ceva, daca pot fi indreptate prin operatie. Multumesc
2 comentarii
0
17-02-2009, ora 11:54
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata Doamna,
Problema D-voastra trebuie bine diferentiata, astfel:
- degetul este stramb in mod izolat (camptodactilie) sau in asociere cu alta deformatie a antepiciorului, in cadrul unei tulburari de statica a antepiciorului;
- problema este 100% estetica sau exista si o problema functionala (durere etc);
- exista solutii de corectie, dar pentru aceasta aveti nevoie de o consultatie.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
www.chirurgiapiciorului.ro
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
0
10-06-2014, ora 23:06
ralykryss
Nu este medic/terapeut
ralykryss
am aceeasi problema si eu, doar ca este la ultimul deget de la picior, este putin stramb si nu mi se pare deloc estetic mi-este jena a purta papuci, de ex. as dori sa stiu cam in jur de cat m-ar costa aceasta operatie, daca se poate, multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul