defect septal interventricular

03-12-2014
Catalin Alec
Nu este medic/terapeut
Catalin Alec
Fetita mea in varsta de 3 luni sufera de defect septal interventricular perimembranos cu diametrul de 6, 9 mm. La varsta de 2 saptamani, i s-a recomandat tratament cu captopril de 25 mg in doze de 1 mg + excipient de 3 ori pe zi. Primele doze contineau ca excipient lactoza. Dupa ce am observat ca fetita nu mai suporta lactoza am schimbat excipientul in carbonat de calciu, pe care nu-l mai agreeaza nici pe acesta.
Va rog sa ma ajutati cu o solutie mai buna pentru a putea sa-i administrez medicamentul (captopril 25 mg) foarte necesar pentru sanatatea ei si astfel sa putem evita operatia pe cord deschis.
Mentionez ca fetita se afla sub observatia domnului doctor Alin Nicolescu din cadrul spitalului Marie Curie.
2 comentarii
0
03-12-2014, ora 18:55
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Pediatrie, Timisoara
Dr. Marcovici Tamara-Marcela
Buna seara.
Ca excipient la prafurile cu captopril se poate utiliza glucoza pulbere. Multa sanatate!
0
04-12-2014, ora 10:31
Catalin Alec
Nu este medic/terapeut
Catalin Alec
Va multumesc din suflet. Vom incerca si aceasta solutie poate in felul acesta reusim sa ii administram acest medicament foarte necesar pentru sanatatea fetitei mele.
O zi minunata va doresc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul