defect septal interventricular
Fetita mea in varsta de 3 luni sufera de defect septal interventricular perimembranos cu diametrul de 6, 9 mm. La varsta de 2 saptamani, i s-a recomandat tratament cu captopril de 25 mg in doze de 1 mg + excipient de 3 ori pe zi. Primele doze contineau ca excipient lactoza. Dupa ce am observat ca fetita nu mai suporta lactoza am schimbat excipientul in carbonat de calciu, pe care nu-l mai agreeaza nici pe acesta.
Va rog sa ma ajutati cu o solutie mai buna pentru a putea sa-i administrez medicamentul (captopril 25 mg) foarte necesar pentru sanatatea ei si astfel sa putem evita operatia pe cord deschis.
Mentionez ca fetita se afla sub observatia domnului doctor Alin Nicolescu din cadrul spitalului Marie Curie.
Va rog sa ma ajutati cu o solutie mai buna pentru a putea sa-i administrez medicamentul (captopril 25 mg) foarte necesar pentru sanatatea ei si astfel sa putem evita operatia pe cord deschis.
Mentionez ca fetita se afla sub observatia domnului doctor Alin Nicolescu din cadrul spitalului Marie Curie.
2 comentarii
Buna seara.
Ca excipient la prafurile cu captopril se poate utiliza glucoza pulbere. Multa sanatate!
Ca excipient la prafurile cu captopril se poate utiliza glucoza pulbere. Multa sanatate!
Va multumesc din suflet. Vom incerca si aceasta solutie poate in felul acesta reusim sa ii administram acest medicament foarte necesar pentru sanatatea fetitei mele.
O zi minunata va doresc.
O zi minunata va doresc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Defect septal interatrial
- 15fetita 11 ani cu defect septal inter atrial
- 6Defect septal interatrial
- 3Defect de sept interatrial
Mai multe informații despre: defectul septal interatrial