debord discal circumferential L4-L5 - va rog sa-mi dati un sfat !!!

21-02-2008
capraru bogdan
Nu este medic/terapeut
capraru bogdan
Buna ziua,

am 27 de ani si si asi vrea sa ma ajutati daca se poate. sunt din drobeta turnu severin si nu mai stiu la ce medici sa mai merg. de doi ani de zile imi amorteste partea din spate a piciorului stang in momentul cand stau la volan sau la birou. cand merg totul este bine. dureri de spate nu am avut niciodata dar in schimb simt ceva inghinal care ma deranjeaza. cand stau la volan sau la birou simt ceva care ma inteapa in partea stanga si uneori ceva care ma tine... in urma cu doua luni am fost la mai multi medici care mi-au spus ca e posibil sa am si un mic varicocel dar si un punct hernial. am hotarat sa ma operez. m-am operat iar medicii mi-au spus ca am avut un varicocel minuscul si un punct hernial. am crezut ca ma voi insanatosi daca ma voi opera dar nu s-a rezolvat nimic... simteam in continuare ca imi amorteste piciorul. am mers si mi-am facut un RMN la coloana si mi s-a spus ca am "debord discal circumferential L4 -L5" dar ca nu este cava grav si sa merg sa fac fizioterapie. am facut zece sedinte dar nici o ameliorare. nu stiu ce sa mai fac. oare este nevoie de operatie la coloana? pot sa fac un tratament? daca imi puteti spune o clinica sau un spital unde sa merg pentru a ma trata? la noi in turnu severin nu vreau sa mai merg pentru ca merg degeaba.

va multumesc !!!
2 comentarii
0
27-03-2008, ora 00:00
qalina
Nu este medic/terapeut
qalina
buna.
sper ca nu e prea tarziu.vad ca ai postat intrebarea din februarie
si au am aceeasi varsta si aceeasi problema, doar ca la piciorul drept
azi am primit rezultatul la tomografie si am primit acelasi raspuns ca tine
maine ma vad cu doctorul si o sa aflu exact ce am si ce trebuie sa fac.
daca nu ti-ai rezolvat problema inca, as fi mai mlt decat bucuroasa sa-ti spun ce mi-a zis mie medicul.
eu sunt din brasov
0
23-05-2020, ora 20:51
Toaba.cosmin85
Nu este medic/terapeut
Toaba.cosmin85
Bună! Cum ai rezolvat problema, te rog?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.