De ceva timp am fost diagnosticata cu cervicita - sfaturi
Am fost de ceva timp la medic si am fost diagnosticata cu cervicita, am primit tratament cu ovule, cuminol si nidoflor ung. si as dori sa imi spuneti cum sa folosesc nidoflorul pe exterior sau pe interior in vagin?Si mi-a spus sa fac in fiecare seara spalaturi vaginale cu apa cu bicarbonat, as putea folosi septovag in loc de bicarbonat? va multumesc din suflet si astept raspuns
6 comentarii
Poti folosi Septovag.dupa ce te speli, te usuci cu un prosop mic destinat numai zonei tale intime si te ungi la exterior cu crema Nidoflor.Sa ai chilotei numai din bumbac.
Si as mai dori sa va intreb, eu am acum ovule(tricomicon)si cuminolul pt 10 zile pe reteta mi-a mai scris si cervugid dupa ce termin cu tricomiconul, dar mai trebuie sa iau si cuminol inca 10 sau nu?Va multumesc din suflet
Nu, Cuminol nu-l mai repeti, este suficient ca-l iei 10 zile.
As dori sa va intreb daca am voie sa stau la soare in timpul tratamentului cu ovule?Va multumesc din suflet.
As dorii sa va intreb dupa ce am terminat cu tratamentu cu ovulele dupa cat timp am voie sa imi incep activitatea sexuala?Va multumesc din suflet
Buna ziua
Ma scuzati ca intervin si eu, am si eu tratament cu ovule Polygynax 6 zile si apoi Nidiflor 10 zile, pt candida; imi puteti spune daca in timpul tratamentului cu Nidiflor, eu si sotul meu putem avea viata sexuala(si lui i-a dat acest unguent tot pt candida)? si pot ramane insarcinata in per tratamentului cu Nidiflor? Multumesc anticipat!
Ma scuzati ca intervin si eu, am si eu tratament cu ovule Polygynax 6 zile si apoi Nidiflor 10 zile, pt candida; imi puteti spune daca in timpul tratamentului cu Nidiflor, eu si sotul meu putem avea viata sexuala(si lui i-a dat acest unguent tot pt candida)? si pot ramane insarcinata in per tratamentului cu Nidiflor? Multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3detalii despre diagnosticul de exocervicita benigna...
- 2Cervicita si exocervicita! ce anume inseamna?
- 0cervicita.ajutor!!!
- 5Papanicolau: cervicita obs. vegetatii veneriene
- 0Cervicita, ulceratii si iritatie
- 3sunt disperata: cervicita acuta si nu stiu cum sa procedez
- 9cervicita acuta
- 9cervicita cronica
- 2cervicita
- 12cervicita cronica
- 5Anticonceptionalele-contraindicate in caz de cervicita?
- 5ervicită glandulară cronică granulomatoasă, papilară - ce presupune acest diagnostic si ce tra
- 3Tratament pt cervicita
- 4cervugid
- 1durere îngrozitoare cervicala
- 1Un raspuns urgent.
- 1Cervicita - ce tratament se recomanda?
Mai multe informații despre: Cervicita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: