testul papanicolau
am cervicita pe colul uerin, rezultatul la test este frotiu tip trei, am cancer?va rog raspunde-ti.
10 comentarii
Probabil ca nu aveti cancer sica acel stadiu 3 este inflamator.Totusi, ginecologul dvs precis ca va prescrie tratamentul adecvat si va repeta testul dupa aceea, asa fel incit sa se asigure ca nu este nici o modificare malina
multumesc, doamna doctor, pe test scrieasa:celule din toate straturile, polinucleoase, flora cocobacilarara si mai departe nu mai inteleg
Urmati tratamentul prescris pentru cervicita.probabil ca e un stadiu 3 inflamator, firesc in cazul unei astfel de afectiuni. Dupa vindecare repetati testul, va fi stadiul 2 foarte probabil. Succes
multumesc, fac tratament din luna martie, de ce dureaza asa de mult? mi-am facut trei teste, toate la fel.
am fost ieri la control la policlinica mare si mi-a spus ca nu mai am glanda mamara, ce inseamna, va rog raspundeti
Sincer, nici eu nu prea inteleg ce inseamna.glandele mamare sunt sinii.ati facut o mamografie?Daca nu, poate ar fi bine sa faceti, bilaterala, tocmai pentru a investiga glandele mamare.
In ceea ce priveste cervicita si rezultatele examenului PAPS, singura varianta pe care o intrezaresc este ca nu faceti tratamentul potrivit. Sau il faceti, dar va reinfectati ulterior cu microbul cu pricina.
In ceea ce priveste cervicita si rezultatele examenului PAPS, singura varianta pe care o intrezaresc este ca nu faceti tratamentul potrivit. Sau il faceti, dar va reinfectati ulterior cu microbul cu pricina.
multumesc frumos, din luna martie si pana acum am luat vreo sase retete, viata sexuala nu am deoarece mi-ainterzis medicul
Indraznesc sa va recomand sa mai cereti si o a doua opinie...si sa repetati testul in alta parte.
am fost cauterizata saptamana trecuta-luni, dar am o scurgere abundenta alb-galbuie si f f urat mirositoare, ce pot sa iau pana ajung la doctor?am luat de capul meu oxacilina, nistatina si ovule, nu mai am bani acum sa merg la doctor.va rog sa-mi raspunde-ti.multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9rezultat test papanicolaou
- 1papanicolau - la ce varsta se face?
- 33rog interpretare Papanicolau
- 3Testul papanicolau... rezultate
- 6imi este teama oare am cancer?
- 4interpretare rezultate
- 1interpretare test papanicolau
- 3Biopsie cervicala
- 6Test Papanicolau si Secretie vaginala
- 4interpretare examen secretie vaginala
- 0Interpretare analize Papanicolau
- 6cervicita cronica eroziv-proliferativa
- 12test papanicolau - rezultate
- 7La testul papanicolau se depisteaza si infectia cu HPV?
- 0Interpretare test Papanicolaou
- 0As dori si eu interpretarea rezultatului la testul papanicolau
- 0Rezultat test Babeș nicolau 2
- 0Va rog interpretare Rezultat Papanicolau
- 0Rezultat Pap
- 0Scurgere roz cateva zile dupa Papanicolau
Mai multe informații despre: Cervicita Testul Papanicolau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: