De ce vomit?
![baby888](/arata_img.php?img=cont_169173.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bună aş vrea să mă ajutaţi cu un sfat, dimineaţa când mă trezesc am o senzaţie de greaţă şi îmi vine să vomit. Ma tine două ore, după aceea îmi trece şi nu mai am nimic. De multe ori am vomitat si mi-e frica sa nu am ceva. Mi-ati putea spune ce să fac vă rog frumos.
Mulţumesc!
Mulţumesc!
6 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Setul complet de analize uzuale cu trimitere de la medicul de familie si o ecografie abdominala ti-ar putea spune cu ce te confrunti.
![baby888](/arata_img.php?img=cont_169173.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am făcut analize, mi-au ieşit bune dar nu am asa mult calciu...
Ce probleme pot să am?
Ar fi mai ok dacă aş merge la un nutritionist?
Ce probleme pot să am?
Ar fi mai ok dacă aş merge la un nutritionist?
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Poate fi si pe fond nervos ceva. Consultul medicului de familie, ecografia, analizele, trebuie sa elucideze cauza. La medicul nutritionisti te duci cand vrei sa slabesti sau daca esti diabetica. Mergi unde crezi tu. Poate si acela sa te trimita sa faci analize si sa iti dea un sfat, dar mai degraba medicul gastroenterolog se ocupa de acest domeniu.
Daca inghititi pastile, greata poate fi un efect secundar. Cititi-le prospectele la efectele adverse.
Poate fi si simptom de anxietate.
Poate fi si simptom de anxietate.
Inteleg. Dar inainte sa luati medicamente psihiatrice nu trebuie excluse cauzele organice ?
Le luati pe rand si le rezolvati pe toate, gratuit, cu trimitere de la medicul de familie.
Le luati pe rand si le rezolvati pe toate, gratuit, cu trimitere de la medicul de familie.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 2m-am trezit cu stari de voma
- 1Durerea de spate cu diaree si greata
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 6scaunul micutului de 5 saptamani; este alaptat la san
- 6Am luat Yasmine si la cateva ore am vomitat
- 1Greturi in timpul calatoriei cu autocarul
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 10Am nevoie de un sfat...
- 7socuri electrice in cap si corp, tinitus pulsatil, tulburari de ritm cardiac
- 1Voma dupa tratament cu antibiotic?
- 4Am luat din greseala un antidepresiv... si apoi un anticonceptional
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 2fobie sociala cu greata si varsaturi
- 0Rog ajutor! Greata permanenta.
- 1Intrebare greata noaptea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: