De ce mi-au tăiat ajutorul de handicap ?
Bună găsit!
Am intrat în acest grup cu speranța că mă va ajuta cineva competent sau în aceeași situație cu mine!
Sunt diagnosticată din 2008 cu depresie recurent acută -majoră, am pensie medicală gradul doi, trei ani am avut și ajutor de handicap accentuat, până anul trecut când mi-au eliberat noul certificat pe 2018 în care specifică, Nu Se Încadrează în niciun Grad de Handicap.
Menționez că am același diagnostic același tratament psihiatric, aceleadi simptome, nu s-a modificat cu nimic starea mea de sănătate!
Ma poate ajuta, îndruma cineva.încotro, să fac alt dosar anul acesta, ce să fac...
În speranța că mă puteți ajuta, mulțumesc anticipat!
Am intrat în acest grup cu speranța că mă va ajuta cineva competent sau în aceeași situație cu mine!
Sunt diagnosticată din 2008 cu depresie recurent acută -majoră, am pensie medicală gradul doi, trei ani am avut și ajutor de handicap accentuat, până anul trecut când mi-au eliberat noul certificat pe 2018 în care specifică, Nu Se Încadrează în niciun Grad de Handicap.
Menționez că am același diagnostic același tratament psihiatric, aceleadi simptome, nu s-a modificat cu nimic starea mea de sănătate!
Ma poate ajuta, îndruma cineva.încotro, să fac alt dosar anul acesta, ce să fac...
În speranța că mă puteți ajuta, mulțumesc anticipat!
2 comentarii
Nu mai platiti pentru alt dosar. Intrebati intai la Comisia de handicap daca boala dv. se incadreaza la vreun grad de handicap. Stiam ca numai psihozele se incadreaza.
Am depresie recurent acută majoră cu episoade psihotice, trei ani mi-au dat ajutor de handicap, boala mea sa încadrat, însă anul trecut în iulie 2018 cand am ridicat certificatul, nu ma mai încadrăm în niciun grad, aceeași boală, același tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18certificat de handicap
- 1nistagmus si hipermetropie
- 0Defect de vedere-indemnizatie de handicap
- 0Incadrare grad de handicap si/sau CES
- 9Certificatul de handicap si pensia de urmas
- 17Indemnizatie de handicap.
- 1Incadrare grad de handicap
- 4Pensie de handicap
- 0Incadrare grad de handicap SM
- 3Incadrarea in grad de handicap
- 5Scala Gafs.Grad accentuat.