De cateva saptamani in testiculul stang la atingere simt ceva
Buna seara, am o problema.De cateva saptamani in testiculul stang la atingere simt ceva, seamana cu niste vene, dar nu stiu sigur ce este, de accea va intreb pe voi. Am vre-o bola? Cu ce se poate rezolva?
5 comentarii
Cred ca v-am dat prea putine detlaii, daca aveti nevoie de vreun detaliu intrebatima si va spun, La atingere sau cand fac altceva nu ma doare, tot ce ma deranjeaza este ca se afla acele "vene" acolo.
buna Gaby
ceea ce descri tu seamana a fi VARICOCEL.Mergi la medicul de familie (fara rusine) si el o sa iti de-a o trimitere la urolog si acesta iti va spune un diagnostic.
Sanatate multa
ceea ce descri tu seamana a fi VARICOCEL.Mergi la medicul de familie (fara rusine) si el o sa iti de-a o trimitere la urolog si acesta iti va spune un diagnostic.
Sanatate multa
da...din pacate cam asta este:(..imediat ce mi-ai scris am cautat cateva articole..si am aflat ca tratamentul pentru aceasta afectiune este doar operatia:(...din cate am citit este un varicocel mic-mediu...din pacate tot din ce am citit am vazut ca afecteaza fertilitatea:(...sper sa nu fie cazul...am sa iti urmez sfatul si am sa ma duc la doctor..ca sa imi puna un diagnostic...multumesc pt. raspuns...
salut! pt gaby23... ce diagnostic ti-a dat medicul? simt si eu acea"punga cu rame" deasupra etsticulului.. si am si dureri cateodata.. pb a aprut de 2 zile.. :(
Am si eu o problema la testicule...imi apar ca si niste pungulite cu lichid, dar nu intotdeauna de exemplu dupa ce ma masturbez acestea dispar dar reapar inapoi dupa un interval de timp...E vreo boala?Va rog ajutatima.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 7dureri testiculare
- 3testiculul drept mi s-a unflat
- 8durere suspecta la testiculul stang
- 4Durere testicul
- 6cancer prostata-durere testicule
- 1O durere profunda la testicolul drept!
- 8Problema testicol
- 0problema testicul!
- 7Ma doare testicolul stang
- 9durere testicule
- 0Mancarime pe baza testiculelor
- 0Durere lombara, testicul drept.
- 1Recomandare medic, dureri testiculare
- 0Traumatism testicular
- 4Testicule inegale
- 4Coaja galbenă testicule
Mai multe informații despre: Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament