De cateva luni, am stari anxioase.. claustrofobie?

13-03-2011
ela, mincu
Nu este medic/terapeut
ela, mincu
buna ziua, am 36 de ani si de cateva luni am aceasta problema, am niste strai anxioase. stau mai mult in casa si nu pot sa mai circul cu mijloacele de transport in comun. numai ideea ca trebuie sa urc deja ma sperie, mentionez ca pana acum nu am avut aceasta problema chiar daca nu -mi prea place sa merg cu masina va rog daca stie cineva ce inseamna sa-mi spuna si mie multumesc anticipat
6 comentarii
0
13-03-2011, ora 12:06
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
cred ca ar fi bine sa incepeti on terapie

psh ioana Panculescu
0
13-03-2011, ora 13:28
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,
de ce scrii claustrofobie?!?

Ceea ce ti se intampla mai nou -zici- nu este asa ceva si n-ai nevoie de terapii...sau, oricate vei face, nu se va rezolva problema..
Din experienta scriu, am trecut si eu prin asa ceva: astfel,
urmare unei analize medicale de sange, mi-a descoperit o anemie (prin lipsa fier- analiza se numeste SIDEREMIE)...si care, mi-a revenit si acum chiar, dupa 18 ani..
Fa aceasta analiza, consulta un medic, nu-i de joaca: eu am primit FERRUM HAUSMANN si deja ma simt bine...

La fel- nu puteam merge in mijl.de trans in comun, stateam DOAR in casa si...f. rar ieseam cu cei din familie cand se intuneca, plimbari..noaptea.
Nu-i normal asa.
Acum, ca stiu prin ce-am trecut..am repetat analiza, acelasi rezultat si IAR fac acest tratament...

Sanatate si s-auzim de BINE.
O zi Buna!
0
13-03-2011, ora 13:44
Psihologie, BUCURESTI
cred ca ar fi bine sa incepeti o terapie

psh ioana Panculescu
0
13-03-2011, ora 13:51
ela, mincu
Nu este medic/terapeut
ela, mincu
multumesc pt raspuns, , sper sa nu fie ceva grav doar ca eu am suferit si o mare deceptie si am dereglari hormonale ma gandesc sa nu fie ceva psihic, pt ca sant si foare nervoasa, si mi-e somn tot timpul
0
14-03-2011, ora 23:03
ela, mincu
Nu este medic/terapeut
ela, mincu
credeti ca toate mi se intampla de la dereglarile hormonale, , trebuie s merg la un endocrinolog??
0
04-05-2012, ora 13:22
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Buna ziua,

Pentru inceput va recomand sa discutati cu un psiholog despre starile dvs. Daca nu aveti timp sa mergeti la un psiholog care ofera consiliere psihologica online, astfel, veti fi sigur daca aveti nevoie de psiholog sau trebuie sa mergeti la un medic. -*
Discutati cu un psiholog si vedeti ce va recomanda va faceti mai departe. Numai bine

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: claustrofobia

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: