de 1 an am niste bubite mici pe penis
am 15 ani...si de 1 an am niste bubite mici pe penis..care nu imi provoaca mancarimi si nici nu sunt rosii..sunt de culoarea normala a pielii... precizez ca sunt virgin... va rog frumos sami spuneti ce am? si cu ce unguient sau medicament poate sami treaca.. va rog numi spuneti sa merg la doctor ca no sa merg.. spunetimi cei care ati avut probleme asemanatoare ce ati folosit?..sau vreun medic de pe aici. deci repet inca odata: niste bubite mici pe penis care nu provoaca mancarimi si au culoarea pielii si nu am avut nici un contact sexual. va rog spunetimi ce medicament sami iau sau cu ce unguient sa ma dau..nu imi spuneti sa merg la doctor ca nu merg... astept rsp voastre.. multumesc
2 comentarii
Raspunde la intrebarea : unde sunt localizate "bubitele", pe marginea glandului?
Ma poti lamuri si pe mine de ce ti-e frica de medic?
Ma poti lamuri si pe mine de ce ti-e frica de medic?
Buna Ciprian, nu pot sa-ti dau sfaturi medicale pt ca nu ma pricep, dar un mic sfat in ceea ce priveste "nu imi spuneti sa merg la doctor ca nu merg " pot si daca il accepti este bine pentru tine. Frica de doctor nu se justifica si mai ales cand vezi ca ai o poblema. Aceasta nu se poate rezolva decat apeland direct la sfatul medicului si nu la cei care au avut probleme asemanatoare. Un tratament pe care ti-l poate "prescrie" o alta persoana cu probleme asemanatoare poate sa-ti dauneze. Si intre noi barbatii fie vorba nu cred ca ai vrea sa ai probleme cu barbatia toata viata. Rusinea de a merge la doctor cu o astfel deproblema trebuie lasata deoparte. De acest lucru depinde sanatatea ta, precum si viitorul familiei tale. Si eu sunt doar pacient pe acest forum. Scuze ca m-am bagat "unde nu-mi firbe oala".
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite mici albe
- 4am niste bubite in interiorul pielii care acopera capul penisului
- 3daca ma puteti ajuta?
- 1please, help - bubite cu mancarime pe penis
- 7bubite rosii pe capul penisului
- 2am niste bubite mici pe penis
- 5are pe penis niste bubite de mult timp... ce ar putea fi?
- 6bube sub pielea penisului
- 0bubite cu zimţi albi pe marginea penisului (am si cateva poze)
- 0dilema, bubite pe penis
- 5Bubite alte pe penis (Fordyce's Spot) - exista tratament?
- 3Mici puncte pe penis
- 6Bubite pe penis.. si de ceva timp ma feresc de sex.
- 3Un fel de bubita pe penis
- 3Bubita ata penis
- 0Bubite albe pe penis
- 1Oare am candidoza.?
- 0Bubițe mici galbene pe penis și pe testiculele. Este normal sa am așa ceva?
- 1Bubita mica pe capul penisului
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: