daca ma puteti ajuta?

am o problema de vreo 2-3 ani, mai exact pe partea inferioara a glandului au aparut niste 'bubite' iar uneori pe si sub galnd apare o subst precum ar fi piele moarta sau asa ceva.daca as stie ce e si cum pot sa tratez ar fi minunat.multumesc anticipat!
3 comentarii

Ce ai tu nu trebuie tratat!
"Bubitele" sunt normale, iar "pielea moarta" este o pelicula ce se formeaza prin secretia glandelor de la nivelul glandului, mai ales cand penisul este in erectie.
Trebuie ca in fiecare dimineata, in cadrul toaletei obisnuite, sa speli glandul cu apa calduta simpla.
"Bubitele" sunt normale, iar "pielea moarta" este o pelicula ce se formeaza prin secretia glandelor de la nivelul glandului, mai ales cand penisul este in erectie.
Trebuie ca in fiecare dimineata, in cadrul toaletei obisnuite, sa speli glandul cu apa calduta simpla.

am fost diagnosticata cu exocervicita urmand ca peste cateva zile sa fac o cauterizare, tin sa mentionez ca am avut si chlamydia dar mam trata as dori sa stiu daca are vreo legatura, si de la ce se face exocervicita, si daca cauterizarea este cea mai buna metoda, tin sa mentionez ca am doar 17 ani, rog raspuns urgeent multumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis
- 5de un an mi-au aparut niste bubite pe penis, cum scap de acestea?
- 5bubite pe penis, nu dor, nu se sparg, nu ma mananca
- 2am de vreo 3-4 ani niste bubite marunte la baza pielii penisului
- 9sfat va rog: am niste bubite albe ca niste cosuri!
- 7Bubite la baza penisului ca niste cosuri
- 4Bubite pe marginea capului penisului
- 8Bubite pe penis !
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 3Bubite albe la baza capului penisului + poze
- 6Un fel de buba pe penis.
- 3puncte rosii pe capul penisului
- 6Bubite albe undeva pe partea interioara a penisului
- 6Bubite pe penis.. si de ceva timp ma feresc de sex.
- 1Bubite rosii pe varful penisului
- 1Bubite pe penis
- 0Bubite in jurul preputului.
- 0Bube pe penis
- 0Bubite albe penis
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: