cum sa-l invat la olita?
buna ziua la toata lumea.am un baietel de 2 ani si 4 luni care nu vrea nici in ruptul capului sa foloseasca oilta.a avut ceva probleme de sanatate cand era micut si am tot amanat momentul dar acum cred ca acel moment a venit.va rog mult daca aveti vreo sugestie, vreo idee care la dvs.a functionat, sa mi-o spune-ti!va multumesc frumos.sanatate la pitici!!!!!
3 comentarii
Draga mea...la capitolul oloita cuvantul de ordine este "RABDARE":-)Eu tin minte ca fetiei mele(are acum 6 ani)ai dadeam telefonul meu mobil(pe care in alte conditii nu il dadeam sub nicio forma:-)), ai dadeam la desene, ma strambam la ea, cantam, ai dadeam cate un mic premiu(o dulciurica sau cate o jucarica mica) si o ridicam in slavi de fiecare data cand reuseam sa facem :-)))Si stiu ca la inceput o puneam la olita dimineata, imediat ce se trezea.Bafta multa, rabdare multa si ateptam vesti bune de la voi!pwp
multumesc pentru incurajare!dar problema mea cea mare este ca el nici macar nu vrea sa se aseze pe olta.sta 2 secunde si se ridica repede !oricum mai incerc.multumesc mult!
Rabdare, rabdare si iar rabdare!:-))Reusiti voi intr-o zi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inca mai face caca pe ea
- 5cum sa scapam de pampers?
- 1sfaturi: baietelul meu face pe el la gradinita
- 3Baietelul meu face pisu pe el la gradi
Mai multe informații despre: Mersul la toaleta la prescolari
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: