cum ar trebui sa dorm?
![carmencarmen](/arata_img.php?img=cont_37869.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
cum ar trebui sa dorm? cu parul desfacut sau prins? mi-au spus niste prietene ca eledorm cu parul prins pt a nu li se mai ingrasa...mie mi se ingrasa parul f repede si dorm cu el desfacut pt ca in timpul zilei il tin mai mult prins...asa ca in timpul somnului il ma las si pe el desprins.pls tell me
1 comentarii
0
14-10-2009, ora 14:59
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Adăugaţi la fiecare spălare câte 20 picături de ulei de arbore de ceai în şampon; reglează producţia de sebum. Dormiţi cu părul desfăcut!!!
P.S. Părul gras nu trebuie periat intens, deoarece astfel se produce şi mai mult sebum!!!
Toate cele bune;)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
P.S. Părul gras nu trebuie periat intens, deoarece astfel se produce şi mai mult sebum!!!
Toate cele bune;)
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele