culoare galben verzuie a pielii
sunt disperata
nu stiu ce sa mai fac. Baiatul meu de 15 ani s a trezit brusc cu mainile si fata galben-verzui.Am facut analizele prescrise de medici, de sange, urina, etc.A fost suspectat de hepatita, dar analizele au aratat ca totul e in ordine in zona ficatului.Mentionez ca acaesta culoare dispare in unele momente ale zilei, mai ales seara, dar dimineata reapare.Alte simptome nu are.L a durut spatele cateva zile.Sa fie ceva renal? Ajutati ma, ce analize sa mai fac? Cand il vad cum arata ma apuca toate temerile.Ce ar mai putea arata aceasta culoare?
nu stiu ce sa mai fac. Baiatul meu de 15 ani s a trezit brusc cu mainile si fata galben-verzui.Am facut analizele prescrise de medici, de sange, urina, etc.A fost suspectat de hepatita, dar analizele au aratat ca totul e in ordine in zona ficatului.Mentionez ca acaesta culoare dispare in unele momente ale zilei, mai ales seara, dar dimineata reapare.Alte simptome nu are.L a durut spatele cateva zile.Sa fie ceva renal? Ajutati ma, ce analize sa mai fac? Cand il vad cum arata ma apuca toate temerile.Ce ar mai putea arata aceasta culoare?
2 comentarii
e posibil sa fie vorba de icter cel mai probabil mecanic, cum se simte baiatul acum?
Multumesc pentru raspuns.Pana la urma am aflat ce a fost cu el.In urma ecografiei s a constatat ca are o malformatie la fiere.AM inteles ca nu e atat de grav, dar necesita o grija sporita si atentie la tot ce mananca.Acum e bine, are culoarea normala, dar am trecut prin momente de panica.Am cedad psihic, incepusem sa ma gandesc la tot felul de boli foarte grave.multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi