Crohn - colonoscopie - contraindicatie Fortrans
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu boala Crohn (inflamatia este pe ileon). Mi s-a recomandat de catre gastroenterolog o colonoscopie. Dar, citind prospectul de la Fortrans, am vazut ca acesta nu trebuie administrat in caz de boala Crohn. Ce ma sfatuiti Dvs., medicii de pe forum? Poate cineva cu o experienta personala de genul asta sa imi dea mai multe detalii. Multumesc
Am fost diagnosticata cu boala Crohn (inflamatia este pe ileon). Mi s-a recomandat de catre gastroenterolog o colonoscopie. Dar, citind prospectul de la Fortrans, am vazut ca acesta nu trebuie administrat in caz de boala Crohn. Ce ma sfatuiti Dvs., medicii de pe forum? Poate cineva cu o experienta personala de genul asta sa imi dea mai multe detalii. Multumesc
3 comentarii
Intreaba medicul daca poti utiliza sulfatul de bariu.
si sotul meu are crohn. pentru colonoscope i-au dat totusi fortrans. administrat odata doar in caz de forta majora cred ca e ok. in rest intardevar s-a evitat la el atat fortransul cat si clismele (la alte interventii).
v-asi ruga sa imi spuneti de cand sunteti diagnosticat si ce tratamente ati facut pana acum.
sotul a facut doar o cura de salofalk dupa diagnostic si de atunci nimic.
v-asi ruga sa imi spuneti de cand sunteti diagnosticat si ce tratamente ati facut pana acum.
sotul a facut doar o cura de salofalk dupa diagnostic si de atunci nimic.
buna!
eu am fost diagnosticat cu boala crohn. am fost investigat cu ajutorul endoscopieri, RMNului abdominal si pelvian si urmeaza sa fac maine si colonscopia. Doctorul mi'a prescris 3 plicuri de fortrans.
Am suferit si 3 fistule perianale care par sa fi aparut din cauza bolii crohn.
Momentan iau 2 pastile de Salazopirin din 8 in 8 ore.
Multa sanatate!
eu am fost diagnosticat cu boala crohn. am fost investigat cu ajutorul endoscopieri, RMNului abdominal si pelvian si urmeaza sa fac maine si colonscopia. Doctorul mi'a prescris 3 plicuri de fortrans.
Am suferit si 3 fistule perianale care par sa fi aparut din cauza bolii crohn.
Momentan iau 2 pastile de Salazopirin din 8 in 8 ore.
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3colposcopie interpretare rezultate... si care examen este mai important: colposcopia sau examenul B
- 3aparatul cu care se face colonoscopie este steril?
- 86boala Crohn si ma simt inca foarte slabita
- 9boala crohn si sansele de a avea copiii
- 9mama are tubul digestiv inflamat-regim alimentar
- 6colonoscopie virtuala
- 1operatie colon
- 4VSH marit (115)
- 5in urma cu 5 ani am facut o colonoscopie unde la biopsie mi-a iesit colon iritabil
- 3Lupus dupa ce am fost testata pentru poliartrita si boala crohn
- 35gastrita erosiva rectosigmoidita intoleranta alimentara si medicamentoasa
- 2Colonoscopie Biopsie - explicatii
- 1alimente interzise in boala CROHN
- 0interpretare colonoscopie
- 2Examen histopatologic-boala Crohn?
- 3Investigatie
- 7Colonoscopie si colecistectomia laparoscopic- interval intre interventii?
- 8Solutie evacuanta inainte de colonoscopie
- 0Diagnosticat cu boala Crohn
Mai multe informații despre: Boala Crohn Colonoscopia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: