crize si dureri abdominale
salutare! acum cateva zile am avut o stare asemanatoare cele gripale si am decis imediat sa iau banala aspirina. am luat prima aspirina iar la cateva ore 4-5 dupa ce am ciugulit ceva am luat-o si pe a doua inainte de culcare. a doua zi dimineata m-am trezit ca scuip un sange inchegat. in decursul zile am avut dureri groaznice de abdomen undeva la 2 degete deasupra buricului de lungul a doua trei zile. ma poate sfatui cineva ce medicamente sa iau sau despre ce este vb. am cumparat de la farmacie ranitidina, recomandata de catre farmacista de acolo. insa parerea mea e ca nu a facut altceva decat sa inrautateasc durerile de abdomen.am luat cateva pastile de redigest iar acum pare sa se amelioreze totul.
5 comentarii
Urgent la medic!"Banala aspirina", cum spui tu, e foarte periculoasa daca mucoasa stomacala e iritata si ai o predispozitie la ulcer, sau ai o gastrita deja existenta.Ai mai avut probleme cu stomacul?
Incearca sa mananci o zi-doua branza dulce de vaca si bananae.Alimentele astea 2 sant protectori naturali ai mucoasei stomacale.Evita legumele cu seminte marunte(vinete, rosii...)Si tine regim, dar ajungi si le medic.
nu am avut niciodata probleme cu stomacul mai ales ca in trecut luam fara probleme aspirina. e adevarat ca dupa ce am cautat pe forum a doua zi am mancat banane si branza.este indicat iaurtul si laptele?
multumesc frumos pentru raspuns! nu stiu ce sa fac pt ca simtomele incep sa se amelioreze insa nu intr-un ritm accelerat. m-as duce la doctor numai pt faptul de a nu ramane cu ceva problema mai tarziu
Iaurtul e putin acid si nu e chiar indicat.Mai repede smantana.Si ncearca sa tii putin regim fara prajeli.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de vreo 2 luni am dureri de burta care trec relativ repede ca niste intepaturi si apoi apar din nou
- 5durere si discomfort abdominal
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 9durere abdominala dupa masa
- 2durere abdominala
- 5m-am trezit durere pe sub burta
- 12Crampe abdominale urmate de diaree, doar noaptea sau dimineata
- 1durere abdominala
- 4Dureri de abdomen
- 4Dureri abdominale joase
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 2Cand urinez simt usturimi si dureri de burta
- 1CA 125 marit.. Ar fi indicat sa fac histerectomie totala pentru siguranta?
- 1dureri abdominale
- 2Dureri de burta
- 2am dureri abdominale mari dimineata cam 2-3 ore si stari de voma
- 1Pierdere in greutate si dureri slabe abdominale
- 0Gaze frecvente, arsuri, greturi, dureri in zona abdominala(stomacul intestinele)
- 1Durere abdominala si stinghie picior drept
Mai multe informații despre: Durerea abdominala Crampele abdominale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: