Creatina - supliment alimentar (probleme)
Buna ziua, de ceva timp ma intreb ce sa fac, am cumparat o cutie de creatina monohidrata de la creapure si inca nu am inteles modul de administrare. Stiu ce face creatina si mai toate despre ea, eu vreau sa o iau pentru crestere in masa musculara si nu stiu cum trebuie administrata. De o saptamana iau inainte de sala 2 lingurite de creatina dizolvate in 100 ml de apa. Stiu ca sunt 2 faze, o faza de incarcare si alta de mentinere dar nu am inteles. Rog oricine stie sa ma ajute. Va multumesc mult!
5 comentarii
0
17-10-2009, ora 18:45
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Probabil îi cunoşti doar "efectele pozitive", dar cele negative.nu ţi-o recomand pentru că poate induce insuficienţă renală, hepatită, hiperaciditate gastrică etc.
Toate cele bune şi gândeşte-te bine înainte...sunt mai importanţi "muschii" cerebrali decât cei "corporali"...decizia îţi aparţine!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Toate cele bune şi gândeşte-te bine înainte...sunt mai importanţi "muschii" cerebrali decât cei "corporali"...decizia îţi aparţine!
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Eu iau in combinatie cu liv 52 pentru a-mi "curata" ficatul + rinichii. Ar putea avea vreun efect negativ?
0
17-10-2009, ora 19:19
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Liv 52 este un hepatoprotector excelent, dar nu este suficient, şi nu acţionează şi pentru rinichi...nu ai putea să nu mai iei creatină??? Nu ai putea să iei doar o cantitate optimă de aminoacizi din albumină sau zer???
Creatina este un produs farbricat de corp NUMAI pt. anumite scopuri. Introducerea artificiala in corp este la fel de dauntoare pentru corp ca si introducerea de ulei in benzina. Nu are ce cauta acolo, desi apartin amandioua de masina.
Buna ziua,
Am si eu cateva intrebari referitoare la creatina...din cate am inteles creatina monohidrata afecteaza rinichii pt ca nu este solubila si de aceea granulele acelea fine se depun pe rinichi, provocand calculi? si daca este asa, pot lua o creatina efervescenta, ce se dizolva in apa? sau e vba de concentratia de creatinina, care este influentata de administrarea creatinei?
Multumesc
Am si eu cateva intrebari referitoare la creatina...din cate am inteles creatina monohidrata afecteaza rinichii pt ca nu este solubila si de aceea granulele acelea fine se depun pe rinichi, provocand calculi? si daca este asa, pot lua o creatina efervescenta, ce se dizolva in apa? sau e vba de concentratia de creatinina, care este influentata de administrarea creatinei?
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9examen copro parazitologic
- 2creatinina serica mare
- 3nefrostomie-creatinina mare
- 23creatina si sala
- 6probleme cu rinichi?
- 3Scade sau nu scade potenta creatina?
- 4Creatina distruge ficatul si rinichii?
- 5Am nevoie de interpretarea acestor analize, daca ma poate ajuta cineva.
- 0proteinele cu creatina de la sala afecteaza sarcina?
- 5insuficienta renala cronica - recomandari
- 0roaccutane + creatină aminoacizi
- 1creatina ucigasa
- 1Creatina - efecte ale inimii?
Mai multe informații despre: Creatina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: