Crapaturi piele penis
eu nu am inca 18 ani si nu am spus parintilor acest lucru. imi puteti recomanda un loc ? multumesc anticipat !
domule doctor am si eu o problema care ma framanta:(.mi-au aparut niste crapaturi pe penis mai precis sub "cap", pielea de acolo devine lucioasa si tot timpu trebe sa ma spal pentru ca apare o "branza alba"..se vindeca crapaturile si apar din nou chiar cand imi este in erectie penisui nu neaparat trebe sa fac ceva cu el:( dati-mi un sfat va rog mult de tot
buna ziua, am 19 ani si nu mi-am inceput inca viata sexuala, mi-au aparut riduri pe penis atat pe gland cat si pe preput care cu trecerea timpului devin tot mai dese si mai adanci, de asemenea in cazut in care e frig sau transpir se zbarceste si arata foarte rau. ejacularea dupa 1-2 min este prematura? ejacularea in somn este o simptoma a ejacularii premature?va rog sa-mi spuneti ce as putea face...
Pentru bogdan18:
Un loc, unde sa-ti recomand ??
Un loc, unde sa-ti recomand ??
Pentru skream:
Ar trebui sa lasati 24 de ore secretia sa se adune, apoi sa mergeti la un laborator pentru a fi analizata.
Ar trebui sa lasati 24 de ore secretia sa se adune, apoi sa mergeti la un laborator pentru a fi analizata.
Pentru anonim888:
1. Pentru acele riduri trebuie sa faci un examen dermatologic sau urologic.
2. Uneori este normala acea ejaculare dupa 1-2 minute, mai alex daca vine dupa o abstinenta indelungata. Alteori este prematura... Se va vedea dupa ce vei incepe viata sexuala!
3. Ejacularea in somn se numeste polutie nocturna si este normala, mai ales la cei care nu si-au inceput viata sexuala!
1. Pentru acele riduri trebuie sa faci un examen dermatologic sau urologic.
2. Uneori este normala acea ejaculare dupa 1-2 minute, mai alex daca vine dupa o abstinenta indelungata. Alteori este prematura... Se va vedea dupa ce vei incepe viata sexuala!
3. Ejacularea in somn se numeste polutie nocturna si este normala, mai ales la cei care nu si-au inceput viata sexuala!
Buna ziua! am si eu o intrebare ! Credeti k pentru crapaturile de pe capul penisului si pentru bubitele de la baza acestuia, pot aplica triamcinolon s ?? multumesc
domnul doctor dar crapaturile alea de la ce o aparut?:(
multumesc...si as mai avea o intrebare, in legatura cu produsele pentru marire a penisului de pe internet (aparate, creme, pastile...) sunt bune de ceva?
Buna ziua! De ceva timp am o problema. Dupa 1-2 acte sexuale repetete, in interval de maximum o zi imi apar pe capul penisului un fel de bubite mici aprox. 1 mm fara nici un lichid in ele care in scurt timp se cojesc si pielea ramane mai rosie in acele locuri ca o iritatie. Nu simt nici o durere doar o mica mancarime ocazionala. Ele dispar de la sine in 7-10 zile.
Mentionez ca e posibil sa fi "primit acest cadou" de la o fosta prietene si sa o fi transmis eu la urmatoarea.
Fata s-a dus la un consult ginecologic si dr. ne-a recomandat amandurora Lomexin pe care eu l-am folosit 15 zile nestiind care este durata necesara de aplicare.
Mie mi-au disparut, dar in schimb la dupa un contact sexual reapareau.
Acum nu mai sunt impreuna cu respectiva dar imi fac griji pentru viitorul meu sexual si daca aceasta conditie s-ar putea transmite la alta partenera.
Din pacate nu prea suport prezervativul si asta poate fi o problema.
Va rog din suflet daca puteti sa-mi oferiti un sfat pentru ca sunt foarte ingrijorat si abstinenta nu ma prinde.
Multumesc anticipat.
Mentionez ca e posibil sa fi "primit acest cadou" de la o fosta prietene si sa o fi transmis eu la urmatoarea.
Fata s-a dus la un consult ginecologic si dr. ne-a recomandat amandurora Lomexin pe care eu l-am folosit 15 zile nestiind care este durata necesara de aplicare.
Mie mi-au disparut, dar in schimb la dupa un contact sexual reapareau.
Acum nu mai sunt impreuna cu respectiva dar imi fac griji pentru viitorul meu sexual si daca aceasta conditie s-ar putea transmite la alta partenera.
Din pacate nu prea suport prezervativul si asta poate fi o problema.
Va rog din suflet daca puteti sa-mi oferiti un sfat pentru ca sunt foarte ingrijorat si abstinenta nu ma prinde.
Multumesc anticipat.
Intre timp am facut sex cu alta fata si nu mi-a mai aparut nimik... sunt nelamurit.
Buna ziua! In speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat.. am avut o fimoza m-am operat toate bune..dar decalotand normal pana la capat.. sub "atza" parca mi se deschumeaza pielea (gen picioare umede)..si o ia in cerc(in jurul peniului)..unde devine unde seamna umpic ca arsura de soare..adica se poate rupe bucati mici de piele.. si unde se termina chestia asta care are max 1 cm..apare un inel rosu..de cativa mm grosime... parca s-ar extinde inelul rosu...imi puteti spune de la ce este..si ce trebuie sa fac?Multumesc anticipat
am uitat sa spun ca ma mananca cateodata foarte grav...dupa spalare e ok..
Pentru relisys:
Cred ca puteti, insa nu cred ca ajuta!
Cred ca puteti, insa nu cred ca ajuta!
Pentru Bogdan18:
Exista un spital in Viena, unul in Paris, cateva cabinete bune prin Italia, Spania, Germania, etc.
Exista un spital in Viena, unul in Paris, cateva cabinete bune prin Italia, Spania, Germania, etc.
Pentru skream:
De la sex sau masturbare.
De la sex sau masturbare.
Pentru NerV:
Ai rabdare, pentru ca vor reaparea !
Ai rabdare, pentru ca vor reaparea !
Pentru mihaii00:
Atunci spala-te mai des !
Atunci spala-te mai des !
nu este vorba de spalat ca inelul persista chiar si dupa spalare..si parca se extinde..si pielea tot zgrumturoasa..ma spal de 2 ori pe zi
Aplica Triderm crema, de 2 ori pe zi, masand bine pana intra in piele, timp de 7 zile.
Multumesc foarte mult domnul doctor, o zi buna in continuare..sper sa treaca.
Buna seara!
Am si eu o intrebare pentru domnul doctor in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns:
Prietenul meu are pe penis un fel de cosulete albe, mici ca dimensiune si care nu il jeneaza in nicun fel (zona preputului). Daca le scoate ii raman niste mici gropite. Mi-a spus ca le are de foarte mult timp, inainte de a-si incepe viata sexuala. M-ar interesa sa stiu daca este ceva normal sau daca pot avea vreo legatura cu HPV-ul.
Acest lucru ma ingrijoareaza in mod direct deoarece mi-am inceput viata sexuala de curand, el fiind primul baiat cu care am intretinut relatii intime si, desi am folosit prezervativul, la cateva zile mi-a aparut un fel de iritatie rozalie intre labia mica si cea mare, despre care nu pot spune ca ma deranjeaza in vreun fel...nu ma mananca nu ma ustura, numai ca pielea e putin cam aspra. Am fost la un control ginecologic dar mi s-a spus ca e o simpla iritatie, probabil de la ras si mi s-a dat un unguent LOMEXIL si spalaturi cu FEMIGIN B, dar fara rezultat.
M-ar interesa daca poate exista vreo legatura intre cele 2 fapte descrise anterior (mai ales daca poate fi vorba de manifestari ale HPV-ului) si daca ne puteti da vreun sfat.
Am si eu o intrebare pentru domnul doctor in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns:
Prietenul meu are pe penis un fel de cosulete albe, mici ca dimensiune si care nu il jeneaza in nicun fel (zona preputului). Daca le scoate ii raman niste mici gropite. Mi-a spus ca le are de foarte mult timp, inainte de a-si incepe viata sexuala. M-ar interesa sa stiu daca este ceva normal sau daca pot avea vreo legatura cu HPV-ul.
Acest lucru ma ingrijoareaza in mod direct deoarece mi-am inceput viata sexuala de curand, el fiind primul baiat cu care am intretinut relatii intime si, desi am folosit prezervativul, la cateva zile mi-a aparut un fel de iritatie rozalie intre labia mica si cea mare, despre care nu pot spune ca ma deranjeaza in vreun fel...nu ma mananca nu ma ustura, numai ca pielea e putin cam aspra. Am fost la un control ginecologic dar mi s-a spus ca e o simpla iritatie, probabil de la ras si mi s-a dat un unguent LOMEXIL si spalaturi cu FEMIGIN B, dar fara rezultat.
M-ar interesa daca poate exista vreo legatura intre cele 2 fapte descrise anterior (mai ales daca poate fi vorba de manifestari ale HPV-ului) si daca ne puteti da vreun sfat.
Foarte interesant raspuns.si daca imi reapar ce sa fac???? Pana acum nu am nimik dar daca apar din nou??? Poate primesc si eu un sfat MEDICAL nu unul de amator.
Pentru emilia21:
Acele cosulete se numesc papule perlate ale penisului si nu reprezinta o boala.
Pentru iritatia dvs puteti folosi Advantan crema, in 2 aplicatii pe zi, 2-3 zile.
Acele cosulete se numesc papule perlate ale penisului si nu reprezinta o boala.
Pentru iritatia dvs puteti folosi Advantan crema, in 2 aplicatii pe zi, 2-3 zile.
Pentru NerV:
Nu stiu care din noi este "amator", eu in ale dermatologiei sau dvs in ale sexului !!!
Punctele rosii erau iritattive si pot reaparea dupa orice contact sexual mai prelungit !
Nu stiu care din noi este "amator", eu in ale dermatologiei sau dvs in ale sexului !!!
Punctele rosii erau iritattive si pot reaparea dupa orice contact sexual mai prelungit !
domn doctor si ce sa fac in legatura cu crapaturile acelea?...
Acum primesc si eu un raspuns adecvat, si la care chiar speram.
Cand ati spus ca vor reaparea deja ma cam speriasem si nu stiam la ce sa ma astept in continuare ma gandeam ca e vreo boala, dar sunt linistit acum.
Va multumesc!
Cand ati spus ca vor reaparea deja ma cam speriasem si nu stiam la ce sa ma astept in continuare ma gandeam ca e vreo boala, dar sunt linistit acum.
Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7boala ciudata de penis
- 10Crapaturi pe capul penisului
- 12Probleme cu penisul
- 21cea mai mare problema a vietii mele
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 3Cred ca am o problema la penis
- 8Urgent ! de cateva zile mia aparut ceva in jurul penisului
- 3Chestii ciudate pe penis !
- 0pete rosii pe penis:(
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 10crapaturi rosii care ustura
- 5un fel de carne crescuta langa capul penisului
- 2fungi
- 1Probleme referitoare la penis (nevoie de sfat medical)
- 1Exfoliere penis si bubite albe
- 1Problema penis..Va rog am nevoie de un sfat
- 10tratament va rog mult
- 0Probleme la penis
- 3Vena umflatura penis
- 0Pielea de pe capul penisului este "crapata"
Mai multe informații despre: Penisul pielea crapata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: