Cos pe pielea testiculara
Buna ziua,
Cu cateva luni in urma a aparut un cos mic, de marime cat un bob de mazare mic, tare la atingere, pe partea inferioara a pielii la testicul, nu pe testicul. Am incercat si nu se sparge, nu doare decat cand am incercat sa l stoc, nu deranjeaza la nici o activitate, doar este foarte inestetic.Ce recomandati ?
Am atasat si o poza : https://i.postimg.cc/Wz0D55yG/Whats-App-Image-2023-08-01-at-11-30-32.jpg
Cu cateva luni in urma a aparut un cos mic, de marime cat un bob de mazare mic, tare la atingere, pe partea inferioara a pielii la testicul, nu pe testicul. Am incercat si nu se sparge, nu doare decat cand am incercat sa l stoc, nu deranjeaza la nici o activitate, doar este foarte inestetic.Ce recomandati ?
Am atasat si o poza : https://i.postimg.cc/Wz0D55yG/Whats-App-Image-2023-08-01-at-11-30-32.jpg
1 comentarii
Buna ziua !
Pare să fie un lipom, o acumulare cu țesut adipos...
Pentru a exclude mărirea lui în volum și inflamația cu supurarea acestuia - adresați-va in mod planic la urolog sau la chirurg, pentru confirmare diagnostic și excizia acestuia !
Sănătate și succese va dorim !
Pare să fie un lipom, o acumulare cu țesut adipos...
Pentru a exclude mărirea lui în volum și inflamația cu supurarea acestuia - adresați-va in mod planic la urolog sau la chirurg, pentru confirmare diagnostic și excizia acestuia !
Sănătate și succese va dorim !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2-cosuri- pe testicole
- 2mi-a iesit un fel de cos intre penis si Testicole..help
- 3un fel de cosuri pe testicole
- 3buboaie albe, tari pe testicule
- 5Un fel de cos pe testicul (de patru zile)
- 1buba la testicol
- 2Cosuri pe testicule
- 4" Cosuri " testicule
- 2Un fel de cos pe scrot in partea dreapta
- 0Cos pe testicul
- 12Bube testicule / Cosuri
- 0Cos pe scrot?
- 1Cos pe testicol la 15 ani
- 4Iritatie in zona intima
Mai multe informații despre: cosul pe testicul