cos pe labia mare

27-06-2010
ana_ursuletz
Nu este medic/terapeut
ana_ursuletz
buna!de curand mi a aparut un cos pe labia mare stanga.am incercat sa il storc si acum mi s-a umflat putin labia si ma mananca.mancarimea poate fi de la absorbant, dar umflatura?.mentionez k nu am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu de mai bn de o luna, iar cosul mi -a aparut mult mai de curand, si ca este singurul meu partener, deci nu se pune problema sa fi luat de la cineva.
e posibil sa fie de la lama de ras?
nu am cum sa merg la ginecolog pentru ca nu sunt in tara.
va rog, sa mi dati un raspuns.
3 comentarii
0
28-06-2010, ora 01:19
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Sărut mâna!

Stimată d-nă, formaţiunea inflamatorie descrisă de către dvs. - coşul de pe labia mare - poate fi rezultatul unei iritaţii produse de lama de ras, şi nu numai; o iritaţie mecanică. Vă rog să nu o manipulaţi fără a avea mâinile spălate, pentru că riscaţi să vă produceţi o suprainfectare.
Ar fi indicat să consultaţi un medic, dar dacă nu puteţi, măcar încercaţi să mergeţi la o farmacie, de unde să puteţi cumpăra un produs OTC (over-the-counter; produs farmaceutic sau parafarmaceutic care se poate elibera şi fără prescripţie medicală) pentru îngrijirea aparatului genital feminin; un produs cu acţiune antibacteriană, emolientă şi, dacă se poate, chiar şi cu acţiune antivirală, cum ar fi un ceai de gălbenele în combinaţie cu ceai de muşeţel. Cu acest ceai vă puteţi face spălături de 2-3 ori pe zi. Vă va ajuta foarte mult :-) Dacă nu găsiţi acest ceai de plante, rugaţi farmacista să vă ofere ceva pentru problema dvs. Este imposibil să nu găsiţi ceva sau să nu vi se ofere ceva.


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
0
28-06-2010, ora 11:30
ana_ursuletz
Nu este medic/terapeut
ana_ursuletz
multumesc mult pt raspuns, dar nu stiu cum sa i explic ce am nevoie(in greaca).stiti cumva ce fel de creme a putea folosi?
0
29-06-2010, ora 01:37
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Offf, nu am ştiut că nu vorbiţi fluent limba oficială a tării în care locuiţi în acest moment. Nu-i nimic! Mergeţi la farmacie şi cumpăraţi Daktarin vaginal cream. Folosiţi această cremă seara, înainte de culcare, timp de 7 zile, dar numai după ce v-aţi spălat în zona genitală. Aplicaţi puţină cremă pe aria cutanată afectată!
Faceţi tot posibilul să consultaţi un medic :-)



Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Cu multă plăcere,
Nick

P.S. - Crema vaginală Daktarin, atenţie, se comercializează în lanţul de farmacii de pe teritoriul Greciei. Am presupus că locuiţi în Grecia, că aţi precizat acel amănunt legat de limba greacă. Sper că nu locuiţi în Cipru! Nu ştiu dacă în Cipru, sau orice altă ţară în care limba greacă este uzată la nivel naţional, se comercializează această cremă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.