cos in ureche
acum doua zile am avut un cos pe canalul urechii si l.am scos nu stiu daca asta e problema de mi s.a umflat urechea..si ma doare foarte tare canalul este foarte ingustat si in seara asta a inceput sa curga putin sange...(mai avusesem dureri si in preajma craciunului si am crezut ca am ^tras curent^...mi.am cumparat octocalm de la farmacie) nu am secretii de puroi.ce trebuie sa fac?
7 comentarii
1. sa mergi la ORL
2 sa tii minte ca pe fata.. NU se strange niciodata un cos..risti o meningita de toata frumusetea
2 sa tii minte ca pe fata.. NU se strange niciodata un cos..risti o meningita de toata frumusetea
am fost la orl si mi.a dat niste pastile claritromicina pt 7 zile...mi.a spus ca am otita medie..am luat de ieri la 12 ore dar tot la fel ma simt ma doare urechea...si abia deschid gura..poate fii si de la maseaua de minte care e in crestere ? nu a putut vedea timpanul din cauza ca e inflamat...urmeaza sa ma duc iar dupa ce termin tratamentul.acum curge o secretie galben verzuie.
nu e bine asa.
la orl... poti sa mergi zilnic...fiindca acea secretie trebuie asoirata si administrat tratament local in ureche
cred ca e bine sa mergi si la stomatolog dar sa cauti si un alt medic orl...poatw in clinuca..unde au aspirator si microscop pentru examinare...
la orl... poti sa mergi zilnic...fiindca acea secretie trebuie asoirata si administrat tratament local in ureche
cred ca e bine sa mergi si la stomatolog dar sa cauti si un alt medic orl...poatw in clinuca..unde au aspirator si microscop pentru examinare...
nu ma pot spala cu apa oxigenata ?..sa se curete de lichidul acela..? am fost la urgete la spitalul universtar tor vergata din roma italia..pentru ca deocamdata nu am rezidenta si platesc foarte mult la un cabinet privat...
in acest caz...da.. e bine sa oui apa oxigenata...sa curati secretiile dupa sa pui alcool boricat 2_3 pic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5acum 6 luni am avut un accident care s-a soldat cu dubla fractura de mandibula... tiuit in urechi
- 9disfunctia tubara
- 3operatie de otocleroza nereusita!
- 7Otita externa seroasa, va rog ajutati-ma
- 8De vreo 6 luni, am sesizat un fasait in urechea stanga
- 18urechi infundate
- 5Problema grava ureche. AJUTATI-MA!
- 3Probleme la ureche
- 3Mi se infunda o ureche si dupa tratament si cauterizare.
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 20am nevoie de un raspuns va rog frumos! bubuituri in ureche
- 6Mi-a intrat o insecta in ureche
- 12Operatie polipi - copil de 4 ani
- 1dureri in zona urechi
- 6Sangerarea urechii la copii
- 2de zece zile ma chinui cu gureri groaznice la ureche
- 6timpanograma de tip c
- 13Ureche si spray auricular Acustivum
- 0Mi se inroresc urechile
Mai multe informații despre: Ingrijirea urechii Urechea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: