copil 3.10 luni cu otita seroasa
am fost la control cu cel mic de 4 luni si nu i a trecut otita supurata... Mi a zis dr ca inca are putin lichid in spatele timpanului... Ne a recomandat sa facem maine timpanotomie... Ce urmari poate avea aceasta interventie?
Buna...de vreo 3 zile m-am pricopsit cu otita externa. In cazul meu, durerea este insuportabila, deoarece este prima data cand mi se intampla asa cea.
Am fost la medic si mi-a dat tratament cu ibuprofen, klabax(antibiotic), centrum(vitamine), si picaturi de urechi care sunt pentru ochi.
Nu stiu cat de buna este medicamentatia, caci aceste 3 zile au fost un chin pentru mine. Durere ca aceasta nu am pomenit.
Asadar, ce pot face sa pot dormi si eu macar vreo 4-5 ore pe noapte, caci in pozitia asta, asa ceva nu se poate intampla.
Am incercat cu o sticla de apa calduta intr-un prosop, a mers dar sa vad cat timp tine.
Este ora 04:07 si eu nu pot sa dorm, ce sa mai zic de scoala...am scapat de ea.
Am fost la medic si mi-a dat tratament cu ibuprofen, klabax(antibiotic), centrum(vitamine), si picaturi de urechi care sunt pentru ochi.
Nu stiu cat de buna este medicamentatia, caci aceste 3 zile au fost un chin pentru mine. Durere ca aceasta nu am pomenit.
Asadar, ce pot face sa pot dormi si eu macar vreo 4-5 ore pe noapte, caci in pozitia asta, asa ceva nu se poate intampla.
Am incercat cu o sticla de apa calduta intr-un prosop, a mers dar sa vad cat timp tine.
Este ora 04:07 si eu nu pot sa dorm, ce sa mai zic de scoala...am scapat de ea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ce anume afecteaza lipsa asta timpanului (in afara de auz mai scazut)?
- 8Raceala frecventa
- 21bebe 1 an 5 luni otita seroasa-recomandare operatie polipi
- 9otita medie acuta cu supuratie
- 26cit timp dureaza otita ?
- 9se scapa vreodata de streptoccocus pneumoniae?
- 3se pierde auzul din cauza otitei
- 7aud in ureche un zgomot cand mananc
- 27Copil de 5 ani are probleme de urechi
- 3Congestie nazala-Otita repetata
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 1Otita si calatorie cu avionul
- 7Pseudomonas aeruginoasa in gat
- 8Copil de 4 ani are otita medie supurata
- 1Otita medie seroasa de 2 luni jumatate
- 6copil 2 ani 8 luni este permanent bolnav si un sugar 4 luni cu secretie in piept si tuse
- 5Otita medie acuta-e bun tratamentul?
- 3otita medie supurata
Mai multe informații despre: Otita medie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: