Convulsii copil 2 ani 4 luni | Forumul Medical ROmedic

Convulsii copil 2 ani 4 luni

04-10-2018
Olenici Petru
Nu este medic/terapeut
Olenici Petru
Buna ziua.
Am un nepotel de 2ani si 4 luni, in urma cu un an a facut o convulsie care sa mai repetat de 3 ori pana acum 4 luni. am fost de fiecare data la medic mi s-a spus ca sunt din cauza temperaturii fara alte recomandari.Am facut si o encefalograma la Bacau medicul neurolog mia spus ca copilul este sanatos din punct de vedere neurologic fara a fi suspect de epilepsie.Acum doua saptamani a inceput sa planga tare si a avut cateva secunce o stare de apatie si-a revenit imediatfara consecinte(era vesel comunicativ, normal).Saptamana asta luni dimineata a inceput sa planga tare si a facut o convulsie care adurat circa 1.5 min cu cianoza buzelor nu prea puternice si probleme de respiratie, cu spasme nu violente.Am mers cu el la urgenta si am fost trimis la spitalul de urgenta din Roman cu suspiciune de traumatism la cap(copilul a cazut cand a facut convulsia).Am facut raza la cap rezultatul a fost negativ. in timpul convulsiei i-am introdus in rect un DESITIN de 10mg.Am ramas sub supravegere si am fost trimis acasa. Acum copilul este agitat nervos si are momente de apatie, nu mai are voiciune nu mai este asa comunicativ, are stare de somnolenta.
1 comentarii
0
04-10-2018, ora 13:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti cu el la un neuropsihiatru pentru copii.
Sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum afectează Neurontin È™i Lyrica sinapsele creierului?
  • Terapie genică care poate suprima pe termen lung convulsiile epileptice
  • Convulsii la copil - ce trebuie să È™tii ca părinte
  • Neuronii artificiali, folosiÈ›i pentru a identifica regiunile din creier ce cauzează convulsiile epileptice
  •