contuzie calcai
Buna ziua,
As avea si eu o mare rugaminte ca cei cunoscatori sa-mi raspunda...
In urma cu o luna am alunecat de pe scara si am cazut cu tot cu ea pe gresie..m-am lovit la calcai si in dreptul degetului mic...la radiografie mi s-a spus ca nu e rupt nimic, ci ca ar fi doar o contuzie la calcai..
am primit tratament cu diclofenac unguent, ketonal si algocalmin..
nu pot sa zic ca l-am tinut cum trebuie...
problema este ca a trecut o luna si ceva shi eu inca nu pot calca cum trebuie pe picior..
in calcai nu am nici o putere iar atunci cand il fortez mi se inflameaza...
ma ingrijoreaza acest lucru.. ce ar trebui sa fac?:(((
As avea si eu o mare rugaminte ca cei cunoscatori sa-mi raspunda...
In urma cu o luna am alunecat de pe scara si am cazut cu tot cu ea pe gresie..m-am lovit la calcai si in dreptul degetului mic...la radiografie mi s-a spus ca nu e rupt nimic, ci ca ar fi doar o contuzie la calcai..
am primit tratament cu diclofenac unguent, ketonal si algocalmin..
nu pot sa zic ca l-am tinut cum trebuie...
problema este ca a trecut o luna si ceva shi eu inca nu pot calca cum trebuie pe picior..
in calcai nu am nici o putere iar atunci cand il fortez mi se inflameaza...
ma ingrijoreaza acest lucru.. ce ar trebui sa fac?:(((
5 comentarii
Ar trebui sa faceti un consult specializat.
Multe dintre traumatisme pot ascunde fracturi sau leziuni ligamentare importante, ce scapa la examinarea sumara sau in urma unor radiografii banale.
Aveti nevoie de un consult ultraspecializat.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirugia Gleznei si a Piciorului
Multe dintre traumatisme pot ascunde fracturi sau leziuni ligamentare importante, ce scapa la examinarea sumara sau in urma unor radiografii banale.
Aveti nevoie de un consult ultraspecializat.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Va multzumesc pt raspuns
maine sau poimaine, cel tarziu voi apela la un medic ortoped..
va voi tine oricum, daca imi permiteti, la curent cu ulterioarele schimbari..
Numai bine!!!
maine sau poimaine, cel tarziu voi apela la un medic ortoped..
va voi tine oricum, daca imi permiteti, la curent cu ulterioarele schimbari..
Numai bine!!!
Stimata Doamna,
Ma bucur ca vreti sa va tratati.
De cele mai multe ori; sub aparenta unor banale "entorse" se ascund fracturi calcaneene, taliene, ale metatarsienelor, cuboidului, leziuni ligamentare talo-calcaneo-naviculare, leziuni tendinoase ale fibularilor etc etc.
Tineti-ma la curent fara intarziere.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ma bucur ca vreti sa va tratati.
De cele mai multe ori; sub aparenta unor banale "entorse" se ascund fracturi calcaneene, taliene, ale metatarsienelor, cuboidului, leziuni ligamentare talo-calcaneo-naviculare, leziuni tendinoase ale fibularilor etc etc.
Tineti-ma la curent fara intarziere.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua, domnule doctor!V-am intrebat acum o luna de o ruptura de peroneu pe care am suferit-o si am fost tratat la Azuga, totul a decurs ok puteam calca si merge cu carja stanga foarte bine(piciorul cu probleme a fost dreptul).La scurt timp dupa ce am stat aproximativ doua luni in gips am scos piciorul si a mai durat o satamana intr-o noapte (somnoros) cand am vrut sa ma dau jos din pat, piciorul il tineam pe doua perne iar cand am vrut sa ma dau jos am dat foarte tare cu calcaiul de gresie, iar din acel moment nu am mai putut calca in el.A doua zi am fost la Azuga si m-i s-a spus ca am o contuzie la calcai, iar d-l doctor mi-a mai recomandat inca 10 zile de stat in gips..Cu o deosebita stima si respect as vrea sa va intreb ce se poate intampla ma pot reface sa merg mai repede...Fotbal voi mai putea juca, daca da cand? De specificat ca peroneul nu a suferit deloc si nu ma doare..In concluzie domnule doctor eu de la 1 iulie am avut gipsul si l am dat jos doar 7 zile ca m-am lovit la calcai, iar acum am din nou iciorul imobilizat din cauza calcaiului.
Asadar, domnule doctor as vrea sa ma ajutati sa ma sfatuiti cu ce e de facut si sa imi recomandati daca sa mai continui in cariera mea sau nu..
VA MULTUMESC !!
Asadar, domnule doctor as vrea sa ma ajutati sa ma sfatuiti cu ce e de facut si sa imi recomandati daca sa mai continui in cariera mea sau nu..
VA MULTUMESC !!
Buna seara!
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica directa, dar si de studiul computer-tomograf-ului retro-piciorului.
Exista o inalta suspiciune de fractura a calcaneului, care necesita un tratament substantial diferit si care are prognostice diferite din punct de vedere al continuarii activitatii sportive.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica directa, dar si de studiul computer-tomograf-ului retro-piciorului.
Exista o inalta suspiciune de fractura a calcaneului, care necesita un tratament substantial diferit si care are prognostice diferite din punct de vedere al continuarii activitatii sportive.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4lovitura serioasa la calcaie
- 4calcai (spart) din care a iesit ceva tare
- 17Dureri la calcaie
- 2dureri de calciie
- 4un fel de cosuri tari care ma dor in timpul mersului.. ce ar putea fi?
- 35Ciocuri la calcaie continue si fara nicio ameliorare
- 11Durere persistenta in calcaie
- 4Intrebare despre picior, va rog ajutor
- 4Operatie la calcai cu placuta si suruburi
- 7fractura de calcai
- 19Durere deasupra calcaiului in mers
- 1calcai amortit
- 14Cazatura pe calcai
- 1durere de calcai
- 1Calcai stang umflat spre interior
- 3Lovitura calcai durerea persista
- 3Durere a calcaiului drept